Про справу по рубкам в "Боздошському парку" не забули

10
1

12 травня у газеті «РІО» вийшла стаття під заголовком «Куди "вивітрилася" кримінальна справа по Боздоському парку в Ужгороді?» у якій автор матеріалу Павло Білецький пише проте, що Закарпатська міжрайонна природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконного рубання дерев на території об’єкта природно-заповідного фонду «Парк культури та відпочинку Боздоський» за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 КК України.

 

Кримінальну справу для організації проведення досудового слідства направлено до Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області. Ці відомості оприлюднила прес-служба прокуратури Закарпатської області ще 8 лютого.
 
При цьму додає, що за словами підполковника Катерина Кийович ніхто таку кримінальну справу у міськвідділ не передавав.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області заявляє, що дана кримінальна справа ще  3 квітня передана для організації проведення досудового слідства працівниками СВ Ужгородського МУ УМВС в Закарпатській області, про що є усі підтверджуючі документи з підписами працівника міліції, який отримав матеріали. 
 
До того ж, є пояснення Катерини Кийович, на яку послався автор статті, яка вказала, що жодних коментарів нікому по цій справі не надавала.

Коментарі

В
Вікна

Прохання до адміністрації поставити виправлено версію інформаціі, дякую

Читайте також