Про сучасне відеоспостереження

16
0

Системи відеоспостереження на сьогодні не є чимось незвичайним та занадто дорогим. Необхідність його встановлення продиктована потребами сьогодення. Тому не дивно, що його використовують на будь-яких об’єктах – від звичайних квартир, до офісів, складів фінансових установ та інших будівель.

Сучасні системи відеоспостереження оснащені IP-камерами, які здатні записувати відео для подальшої його обробки. Це означає, що сигнал, який поступає на цю камеру, буде оцифрований, дані стиснуті та передані стандартними кабелями або по бездротовій мережі.

Тож IP відеоспостереження дозволяє отримувати дані з камер у будь-яке місце на Ваш комп’ютер, смартфон або планшет. Саме завдяки цьому ці системи користуються такою популярністю.

Переваги IP-систем відеоспостереження

Перше, що слід відзначити, говорячи про IP-відеоспостереження, це якість картинки, а також можливість використовувати у бездротовому режимі. Саме через цю технологію сьогодні є можливість спостерігати за об’єктом віддалено через додаток у смартфоні аобо ж просто на комп’ютері. Для цього потрібно лише вихід в Інтернет. Будь-які IP-системи спостереження використовують Wi-Fi мережі для передачі та обробки сигналу на відеосервер. Все це відбувається у онлайн-режимі, адже самі камери не записують відео. Від об’єму відповідного серверу залежатиме скільки часу будуть зберігатися дані. Перед тим, як обрати ту чи іншу систему спостереження,, слід зауважити, що камер діляться на два види – для внутрішнього та зовнішнього спостереження. Вини відрізняються певними характеристиками. Наприклад, наявністю чи відсутністю захисного корпусу, чутливістю до зовнішніх факторів, таких як пил, волога та перепад температур, а також можливістю знімати у темряві.

Де замовити якісну відеосистему

Найперша порада будь-якого фахівця у цьому питанні – звертатися до професіоналів. В такому випадку слід сказати, що провідним вітчизняним постачальником та виробником відеосистем спостереження є компанія TRASSIR. Майже за 20 років сталого розвитку компанія досягла певних висот та може похизуватись низкою власних інноваційних рішень та відповідних нагород за технологічні розробки. Довірити безпеку власної оселі або бізнесу професіоналам – найрозумніше рішення у наш час. Адже рішення компанії відповідають за всі питання, пов’язані із безпекою, контролем персоналу та транспортних засобів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також