Про трудову міграцію говорили у Берегові

5
0

та Мукачеві

11-12 грудня у Берегові та Мукачеві проходили тематичні семінари  „Актуальні питання трудової міграції”, які проводила Закарпатська громадська жіноча організація „Веста” спільно з управлінням у справах сім’ї та молоді Закарпатської ОДА.

 У семінарах взяли участь представники  відділів у справах сім’ї та молоді, освіти, охорони здоров’я, служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту, відділу юстиції, а також представники районних центрів зайнятості, голови сільських та селищних рад, соціальні педагоги. Йшлося про міграційну ситуацію в області, можливості легального працевлаштування за кордоном українських громадян, поширені шахрайські схеми з боку посередників у працевлаштуванні за кордоном. Також особлива увага приділялася питанню взаємодії державних установ і громадських організацій у напрямку протидії нелегальній міграції, організації виїзної роботи Ужгородського центру консультування мігрантів для надання очних консультацій в селах Берегівського, Мукачівського районів. 

 Заходи проходили в рамках проекту „ Центр консультування мігрантів у Закарпатській області” за підтримки Фонду „ Відкрий Україну” та Фонду Віктора Пінчука, повідомили в Ужгородському прес-клубі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також