Про важливість перемоги Збірної України над Англією (ВІДЕО)

20
0

Статистика на боці британців, але на сьогоднішній день фаворитом зустрічі можна назвати Україну, тому що наші нічим не поступаються родоначальникам футболу і повинні скористатися як власними козирями, так і проблемами англійців, які втратили всю атаку.

Сьогодні збірна України проведе ключовий матч відбірного турніру на чемпіонат світу-2014. У Києві "синьо-жовті" битимуться "на смерть" проти збірної Англії. На кону - путівка у Бразилію.

Перемога над "Трьома левами" відкриє дружині Михайла Фоменка шлях на бразильський Мундіаль. Попереду ще буде запекла битва з поляками, але звитяга над британцями зробить українську збірну фаворитом групи Н.

Шляхи збірних України та Англії перетиналися вже 6 разів. Чотири перемоги здобули британці, одну - українці і одна гра закінчилася внічию.

Статистика на боці британців, але на сьогоднішній день фаворитом зустрічі можна назвати Україну. "Синьо-жовті" нічим не поступаються родоначальникам футболу і повинні скористатися як власними козирями, так і проблемами англійців, які втратили всю атаку.

В той час як Рой Ходжсон не може розраховувати на 5-6 гравців основної обойми, у нашій команді лиш одна втрата - динамівець Денис Гармаш продовжує відновлюватися після травми.

Якщо подивитися на коефіцієнти букмекерів, то у сьогоднішній зустрічі немає фаворита. 2,70 - на Україну і 2,65 - на Англію.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ. Англія випереджає Україну на одне очко, тож у разі перемоги ми матимемо 2 пункти переваги над британцями.

11 жовтня ми прийматимемо поляків, а 15-го граємо з Сан-Марино на виїзді.

Англія два заключних матчі проведе вдома. Але це будуть важкі матчі з іншими претендентами у боротьбі за 1-2 місця. 11-го жовтня британці грають з Чорногорією, а 15-го - з поляками.

Якщо сьогодні буде нічия, то доля українців буде в руках поляків та чорногорців, публікує TCH.ua.

Поразка від англійців фактично позбавить Україну шансів на перше місце в групі, та й за друге буде запекла боротьба з Польщею та Чорногорією.

Але сьогодні доля України в руках наших футболістів!

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також