Про закарпатця, який врятував з-під коліс авто 4-річного хлопчика, розкажуть в Японії

2
7

А власне відео з камер спостереження, на якому зафіксовано геройський вчинок 30-річного Івана Пітуха, переглянули вже понад 1 мільйон разів.

І це тільки на каналі Mukachevo.net в мережі Youtube. Саме ж відео чимало видань, відразу після оприлюднення відео та розповіді про героя, почали завантажувати відео на власні канали, тому загальну кількість переглядів підрахувати вкрай складно.

Зауважимо, що моторошне відео про геройський вчинок закарпатця показали усі без виключення українські телеканали. Більше того, днями до редакції Mukachevo.net звернулися з одного з японських національних телеканалів з проханням дати право на показ цього відео у їхній країні.

Усі подробиці про той інцидент з щасливим закінченням читайте у публікації Mukachevo.net Рятуючи 4-річного хлопчика закарпатець потрапив під авто сам: Шокуюче відео ДТП.

Також радимо вам переглянути інтерв’ю з чоловіком, який врятував дитину. Його відразу після з’ясування усіх обставин записало видання Tyachiv.com.ua Грушівський сміливець Іван Пітух: «Героєм себе не відчуваю. Я зробив лиш те, що мав зробити»

Mukachevo.net

Коментарі

ДК
Для КеселЁв ТV

Смотрите как голодный Бендера бежит за русСким мальчиком, ему нестрашна даже едущая на бешаной скорости машина, для него главное кров руского младенца

М
Мукачівець

Іванови Пітухови-низько ся кланяву і дуже дякуву.Смілый і просто чоловік із великуї буквы! До Свого.Уважуха.Тонко тролите.Видко ош човік Вы розумный і вошколованый, а не дипломованый нынішнима "освітами"!

Д
Дунчі

Смішні тоті япошки. У нас ся й не парять за якісь там авторські права. От Мукачево.нет у новинах де нема фотографій, тупо ліплять схожі по смислу фото найдені в інтернеті. І фітькалися они на якісь там копірайти..

B
betonus

Цікаво скільки грошей запросить редакція Мук.нету від японців за можливість публікування данного відеа в їхній країні.

С
свуй

Тадь якый вун герой? Героі тоты, што каміоны руські спиравут, банкы трощат, памнятникы убалявут! Тым патріотам ушиткым треба медалі давати, а не сьому! Они цілу Украйину спасавут, а вун лем дітвака!

N
naMeste

Еспресо.TV - LIVE Прямой эфир смотреть онлайн http://www.tvtub.net/load/novosti/espreso_tv_live_prjamoj_ehfir/7-1-0-897

Я
я

На Батьківщині треба би якось нагородити героя!

Читайте також