Проблемну дорогу Іршава-Довге нарешті почали ремонтувати (ФОТО)

30
6

Після довгих років поневірянь обласна влада нарешті почала вирішувати проблему з бездоріжжям на автошляху обласного значення "Іршава-Довге".

Раніше Mukachevo.net неодноразово розповідало про вщент розбиту дорогу Іршава - Довге, яку почали ремонтувати після велелюдних протестів через. Однак з початком російського вторгнення ремонт автошляху зупинили.

Так, після чергової публікації Mukachevo.net про проблему бездоріжжя, на стан дороги нарешті звернув увагу голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Голова ОВА "взяв на особистий контроль" ремонт автошляху.

Так, 26 квітня розпочався довгоочікуваний ремонт автошляху протяжністю 2,1 км від міста Іршави до села Дубрівка та від Дубрівки до села Білки.


Проте наразі не відомо, чи відремонтують ще майже 5 км автошляху від села Білки до села Луково. Щоб хоч трохи полегшити страждання водіїв, на цій ділянці дороги вибоїни засипали силами громади.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ю
Юра

Білки Імстичево ?

ЗГ
Зейкан голова отг

Були в Білках, голова ода із своїми замами, верховенець їм мозги виправив, і на другий день почали ремонтувати дорогу.

1
123

Загаття-Іршава???

Ц
Ціґань

сятив би ся путь липша - довгоє - сваляво! йой, што ся файно возиме!

П
Папа

Колочава, Німецька Мокра як дороги?

В
Вася

Тепер хай губернатор приїде на дорогу камянське - берегово. Якби не війна, то люди би вже вийшли перекривати. Виявляється, що і гроші є і все є. Хай робить

Читайте також