Проблискові маячки, номери прикриття та порушення правил: Як "слуги народу" користуються превілеями (ВІДЕО)

46
11

Ця історія від журналістів "Української правди" про нерівність перед законом і про неоднакові правила для всіх.

На одному з блокпостів на в'їзді до зони проведення операції об'єднаних сил в Донецькій області поліцейські зупинили кортеж заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі для перевірки документів.

Натомість він почав погрожувати поліцейським та фактично скоїв напад на одного із працівників поліції. Гогілашвілі переконував, що на авто, яким він користується, виписаний оперативний талон. А це означає, що ця автівка має номерні знаки прикриття та її не можна обшукувати та виписувати штрафи за порушення ПДР.

Можливо заступник міністра отримав законспіроване авто для проведення таємної спецоперації в зоні ООС?

Але наступного дня, вже після того як президент закликав Гогілашвілі піти з посади, патрульні передають в розпорядження "Української правди" ще одне відео.

На ньому заступник міністра обурювався, що поліцейські зупинили його авто в центрі Києва за використання спецсигналів – проблискових маячків.

Олександр Гогілашвілі – чоловік багаторічної, ще з часів роботи у студії "Квартал 95", помічниці Володимира Зеленського Марії Левченко. На високу посаду в МВС його було призначено після перемоги Зеленського на президентських виборах. За даними журналістів-розслідувачів, у Гогілашвілі є діючий російський паспорт.

У понеділок, 13 грудня Кабінет міністрів звільнив його із займаної посади.

"Демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується. Без рівності в гідності та у праві на повагу", – зазначив Володимир Зеленський напередодні.

Втім, як показало розслідування "Української правди", Гогілашвілі – не єдиний представник влади, який порушує ПДР та їздить на номерних знаках прикриття.

Спецсигнали в тих, хто не має на них права, слуги народу, що їздять зустрічними смугами, оперативні номерні знаки для кураторів, недоторканність друзів голови держави – усе це переваги, якими користуються топ посадовці з оточення президента Зеленського і особисто глава держави на автошляхах.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д0
до 00:02

Не було. Просто вигнали офігівшого зека-шапкокрада, який захотів потягнути країну в Тайожний Союз і смердючий русскій мір. А сам "держпереворот" починався як мирний мітинг студентів за ЄС, які потім були звірськи побиті беркутнею. Але ж ти числова медведчуківсько-шаріївська шаболда, тому до тебе не дійде.

ДН
до нижнього

Хіба в 2014 р. не було держперевороту?

ДН
до нижнього

Сороса, тут нема, свободєн!

О
Останньому

Хіба в 2014 р. не було держперевороту?

1
1

Що 1, що 0, що 555, що 444, що Фері, що Чуня, що море, що Радар, Айно, Ха!, Ноо, Треш - одна і та ж рашистсько-медведчуківська шаболда з кремлядської ботоферми.

1
1

Що зелені, що порохоботи - вони усі причетні до держперевороту 2014 року. З-за них в Україні бардак.

ДН
До нижнього допису

Підтримую . Усіх цих Майдаунів , Ромаріїв , Студених Звурів , Баламутів-Аксіом і інших ОПЗЖопних шаболд треба гнати з України сиканими тряпками .

О
Офтальмологиня

Х..й нам медведчуцьким мордам а не УРСР . Затовкти нас ногами і протягнути мордою по асфальту аж до Рашки !

О
Офтальмологиня

13.37 майже сліпий став від люті , та уже Міша йому шкодить. Зайди до Офтальмолога чи Офтальмологині паскуднику

М
Міша

"Дуже безпалівно" я туй строчу . Нико не вичислив в мені Аксіому Баламутовича Борчиню .

М
Міша

"Дуже важлива" інформація для Мукачівців. "Безпалівна" реклама УП від Мукачево.нет зарахована??

Читайте також