Пробиті колеса та поламані покришки: Берегівську об'їзну в Мукачеві і дорогою не назвати (ВІДЕО)

11
7

Берегівська об'їзна в Мукачеві розбита дощенту. вибоїни на деяких ділянках завглибшки півметра. Після снігопадів стан покриття погіршився, а водії скаржаться, що проїхати дорогою неможливо. машини буксують, доводиться виїжджати на узбіччя та зустрічну смугу.

Псує розбита дорога і туристичну привабливість, адже вулиця веде замку Паланок, улюбленої локації туристів. Вулиця є частиною дороги міжнародного значення М24 і знаходиться на балансі служби автомобільних доріг області. Протяжність її в Мукачеві близько 5,5 кілометрів.

У Міській раді кажуть, неодноразово звертались до служби з проханням відремонтувати трасу. Влітку відремонтували невеликий відрізок траси, проте асфальт тут протримався лише 2 місяці.

Більше дивіться у сюжеті телеканалу Sirius:


Коментарі

Ц
Центровський

Та се Європа?? Пхахаха се Папуа Нова Гаінея))

9
99

До них скоро добавиться вулиця Франка та Токаря

Р
Рем

Такі дороги як на фото - по всьому нашому Закарпаттю: дорога Берегово-Іршава практично на всій відстані (36 км) така як розбита дорога перед Паланківським мостом. Закарпаттю пора серйозно вже замислюватись над порятунком 1,25 млн. чол свого населення - з 2020 року запрацює Нордстрім 2 і українській державі тоді крах.

АЩ
А що

думає місцева влада? Правильно: по новиХ технологіяХ.

Д
Дмитро

Не ремонтувати треба, а повністю робити з нуля, по новим технологіям

М2
Мукачивець 2

Спасибо редакции, за то что с фотографировали этот спуск с моста на І.Зріні/Островського. Вчера я там ехал с моста в сторону города, я не знал как объехать эти ямы. А вот если там проезжать в сторону поста ГАИ, так там уже все тупо по пешеходной дорожке едут. Выходит что проще проехать через ул Ужгородскую в объезд, чем преодолеть этих пару десятков метров.

Д
дд

Пфф, такие дороги по всему Закарпатью, на Рахов поедьте офигеете

Читайте також