Продавчині меду поцупили у чоловіка 800 гривень

10
0

В чергову частину Перечинського райвідділу міліції зателефонував чоловік похилого віку, мешканець райцентру та повідомив, що у нього з шафи зникло 800 гривень.

Як пізніше з’ясували правоохоронці, в цей день вулицями ходили дві жінки, очевидно приїжджі, бо ні сусіди, ні сам потерпілий їх не знав, і продавали мед. Запропонували купити меду і потерпілому.

Безперешкодно зайшли до нього в хату, отримали гроші за товар і попрохали газду повернути ємність з-під меду – літрову банку. Допоки дід вийшов з кімнати до комори за емністю, кмітливі торговки, очевидно, і витягли гроші з шафи.

На місце події виїхали правоохоронці і наразі вживають всіх необхідних заходів, аби встановити особи вірогідних злодіїв. Очільник Перечинської міліції Віктор Ребрей запевняє, що по даному факту буде проведено ретельну перевірку, аби з’ясувати усі деталі справи. Наразі дана подія зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація – частина 2 статті 185 Кримінального Кодексу України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також