Продовження блокбастеру від Дорожнього контролю: пост ДАІ в Мукачеві (ВІДЕО)

6
24

Сюжет вийшов не такий гарячий, як у випадку з інцидентом на Нижніх Воротах, де була історія із замінуванням автомобіля.

На відео помітно, що працівник ДАІ на посту в Мукачеві так би мовити викрутився, як його не "розкручували" активісти Дорожнього контролю.

Дивимося. 

Коментарі

Z
zoli

Po mojemu,stalo namnogo huze,bezgramotnistj,musoriv duze garno vidno,Ukraina to Evropa,nesmisitj.V Evropi tez za musorami,bigajutj,LOXI,z bitami i rusnicjami.

П
Петя

Цих клоунов з дорожного контролю срочно найти и в донецьк на передову най поиде за кордон бидло там йому покажуть вси його права як би вин лежав в браслетах на земли бильше вин би небув такий крутий Шкода шо люди йим не дали чмошники ище по руськи грузят це навирно сепаратисти були я их бачив по 1руському из Захарченком

ДН
до нати

ти тупа верховинка..твої активісти обичні хулігани..підерасісти,котрі не знають себе вести і лем бикують,даже коли і неправі.

И
Иван

Що ви криси обливаете порядних люди я Братови Мисарошови передам бабла скильки надо машин буду йому миняти кожний рик а ти хто завидуе най йидут в Чехию я им дам роботу аби не здохли з голоду я удивляюсь що то за чмо за нього пиши коли всим помагайе вин в своий жизни доказав що вин порядна Людина Най Бох Даст Йому здоровья и його Родини держис Брате бо тварей йе много!

И
Иван

Козли яки идут проти Мисароша

У
УЖ

Цим даішникам може допомогти лише суд Божий, суд народний або "Правий сектор" у балаклавах. Тут ні Згуладзе ні новий директор Антикорупційого бюро не поможе. "Система" працює, а народ за цю "систему" гине.

В
Вася

ШО МУСОРА НИНЧЕ КАРАТЕЛЬНИЙ ПIДРОЗДIЛ. ТРЕБА ЗЛОЧИНИ ПОПЕРЕДЖАТИ УЧИТИСЯ ПРАЦЮВАТИ. А ДК СУПЕР

Д
Доброжелатель

Словить за руку.Потом дать срок хороший чтоб было время подумать.И начинать все сверху.Спросить за какие доходы все куплено и построено.И это не только ДАІ ,практически все госструктуры.Только тогда начнется порядок вУкраине.

И
игорь

вы посмотрите на этих аферистов,не дорожный контроль а клоуны

N
Nata

Активісти роблять потрібну справу. Хоч трохи переполох зроблять в прогнившій і роками виробленій системі. Дуже жаль, що у нас не той має гроші і повагу, хто розумний і трудолюбивий (як у цивілізованих країнах), а хто тупий, наглий, а ще в придачу має всюди кума, свата, брата і їхні розфуфирені дітки. А до речі, не хочуть активісти до Мукачівського університету заглянути? Там теж вистачає тупих і самовневнених рож, які лише гроші люблять і перетворили навчальних заклад у справжній базар, хто скільки дасть.

S
Serg316

Із за таких підарасів як оцей віталіно держави не буде, вони на своєму прикладі показують що можна робити все що заманеться і ніхто нічого не зробить бо знають що міліція їм нічого не зробить.

Г
Генадий

Да у пацанов реальный бизне появился, ездишь себе по городам и тупо на разводах бабки мутят. Никогда не поверю что ездят за свои бабки по всей стране, к тому же и расходы на жильё и питание не малые.

Р
Роман

Интересно бы узнать откуда у фантомаса лысого такой браслет золотой, не уж работает днями и ночами! А всьо намного проще, обычный шулер каторый тягаэт за собой маленького еврейского мопса пытаясь развести гайцов и занимаясь чистой воды шантажом премодают публике как благое дело!

В
Вовк

Дорожній контроль це підарюги яких треба гнати в шию, якими законами вони керуються що мають право втручатись у роботу міліції. Добийте міліцію до кінця і потім побачите до чого приведе безкарність таких уродів як дорожній контроль.

2
28484754657

хлопці з Дорожнього контролю", розповсюджуйте свої кординати, номери телефонів і т.д. щоб народ міг з вами зв"язатися. Узнаєте таке, що вас і не снилося.

2
28484754657

За руку повинні ловити ті хто дають. Ми з вами, а не дорожній контроль. Коли з працівниками ДАІ починаєш говорити більш-менш грамотно, то зназу відкриваєть їх рівень. А рівень інспектора не може бути вищим рівня "начальника". За останні дні ми з вами вже мали змогу в цьому переконатися.

R
Romari0

Беззаперечно ганьба і прикро, що поки на краще не заслуговуємо... Навчиш песика ходити на задніх лапах, але від цього всі пси ходити так не стануть.

З
Знаток

До regk11 (ЗА ЩО ВМИРАЛИ герої на МАЙДАНІ?) Обы жировали такi як Бойчук!!!!

В
Водий

ДК Ви молодці!!!

R
regk11

Один рік після майдану., і нічого не міняється..? А вони і не збирають мінятися.Поки керують ГАІ Закарпаття Бойчуки ( Бойчук побудував шість будинків,відкрив аптечний бізнес, 30 років носить додому мінімум по 2000 доларів кожний день. Зараз у нього заступник Місарош Михайло.,цей хабарник зовсім ТУПИЙ., для нього головне "бабло"., не грамотный взагалі ДАЛЕКИЙ., він курирує всі МРЄО., кращий друг Бойчука...ці мразі., надіються залишитися і надалі на посадах і "стригти бабло"., у Місароша є ресторан-готель., і хата в Баранинцях.,на три поверхи, куча автомобілів.., ЗА ЩО ВМИРАЛИ герої на МАЙДАНІ ?

МВ
мусай всім шоферам

давати мічені купюри, всі знают нащо приглашають на пост, психологічно грузят вимагають,і то було все, доки всіх не уволят, а в першу чергу хазяїв секретних кабінетів

1
111

Хлопці міняйтесь, інакше ліпше жити не будемо.

В
водитель

Какой стыд и срам, как было так и есть ничего не меняется! Наша малиция нас "бережет",т.е. стрижет...Без кардинальной реформы в Украине ничего не изменится, поверьте ни на йоту.

1
123

А ведь действительно, почему не словят за руку? так было бы дейсвенней

Читайте також