Продовження "фейків": На Закарпатті не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом

5
24

Останніми годинами соціальними мережами гуляє інформація про хворого на коронавірус хустянина.

На інформацію "купилося" багато користувачів соціальної мережі і її почали поширювати навіть відомі "фейсбушні" блогери.

Проте директор Закарпатської обласної інфекційної лікарні Михайло Поляк вже спростував цю інформацію.

Також про відсутність хворих на коронавірус у Закарпатській області повідомила і очільниця департаменту охорони здоров’я Єлизавета Біров.

Людей закликають все ж таки очікувати офіційну інформацію, а ніж панікувати при першій появі слова "коронавірус".

Нагадаємо, що сьогодні від імені Mukachevo.net також гуляв "фейк" про хворого на коронавірус у Сваляві.


Цікавий приклад: в сусідній Угорщині діє кримінальна відповідальність за поширення завідомо неправдивої інформації, яка може спричинити паніку.

Більше того, місцева поліція з часу пандемії коронавірусу вже порушила кілька кримінальних справ. Про це інформує екс-ужгородка, яка зараз мешкає в Будапешті Інга Деяк.

Коментарі

ШМ
Шоні майдаун

А шо си стало чилядь бо я вжи три тижні лічуси паленкув і тилько вчора скінчив си лічити а тут така паніка .Нич не розуміву.

СА
Сімейка Адамс

cтавте на комп антівірус, і буде вам щастя

М
Митрьо

Одесса йде на тотальный карантин вслід за Львовом.В центре Киева тысячи сотрудников МВД выстроились в очередь, чтобы пройти проверку на коронавірус https://strana.ua/news/255064-sotrudniki-mvd

I
injustice

знайомі звернулися в ужгородську лікарню для проходження тесту, на що їм сказала -"Тестів нема, валіть додому". Тепер зрозуміло чому така крута статистика в Україні, 3є хворих. На більше просто тестів нема.

А
Андрій

В тих новинах писало що Хустянка з симптомами вірусу. До чого тут підтвердження?

ДН
до неадекватів

комусь корона нищить легені, а комусь мозок

П
Пийтер

туйка поодні дебіли пишут, ош у європі ліпша медецина, а інфікованих повно, а у нас медецини ниє, тай хворих ниє. тюпача, медецина має відношення до лікування, а не захворювання. у нас мало старих людей, бо умеравуть молоді. у них 70+ бульше чим працездатного. тому и статистика така. діти до 10 году практично сив заразов не хворіуть

1
111

Ганьба дивитися на коменти знизу, яка ненависть одне до одного. Будь-те простішими

D
docc

Как спасти себя от КОРОНАВИРУСА ? На данный момент спастись можно только повышением иммунитета и карантином. Есть средство для повышения иммунитета что очень быстро подстегивает иммунитет, вот сами почитайте ---- http://bit.do/medblog

ДТ
До тупого русуна

Ти здохнеш .

Р
Русин

Скажіть людям правду !

К
Каша

В США за день проверяют 900 тысяч человек. В Украине с начала года проверили только 500... За 6 лет уничтожили медицину. Толку с тестов?

МГ
Мукачево готове до боротьби з коронавірусом

Госпітальною базою для надання медичної допомоги у випадку виявлення хворих на COVID-19 буде Мукачівська центральна районна лікарня. В лікарні розроблений план внутрішньої перепрофілазації відділень. Хворих на COVID-19 лікуватимуть в інфекційному відділенні. Підготовлено 50 інфекційних ліжок та бокси для повної ізоляції хворих на коронавірус. На другому поверсі розміщені палати інтенсивної терапії оснащені спеціальними приладами штучного дихання та іншим необхідним обладнанням.

ДВ
Для всіх

В Мукачеві функціонує call-центр за номером 0800503118, де можна отримати консультацію лікаря телефоном щодо захворювання на коронавірус. За потреби лікарі виїзджатимуть до мукачівців та братимуть аналізи для тестування на коронавірусну інфекцію. Нагадаємо, що тест-системи на виявлення коронавірусу місто придбало ще наприкінці лютого, і їх є в достатній кількості.

Т
Троцкій

У Швеціі теж не роблять тестів на вірус. Взагалі. Шведи вирішили що толку від них нема і занадто дорого коштують.

М
Містянин

ПОдивитися на Європу вулиці пусті все стоїть тисячі хворих,а ми сусіди і в нас ніодного,і хочеться закричати*наша медицина май ліпша*,а туй оказуєся ниє тестів....ЖАХ і страх.

Д
ДідоК

Раз ниє тестів то ниє і хворих тим більше Біровка на око оприділила*про відсутність

ДН
До нижньої марги

Здохни кацапська курво.

ДГ
До Гуцула

Як немає масок??? Маски є !!! На колектив з 11 чоловік, виділили 7 масок ! 7 шт не коробок!?!? Може по очереді одівають !!!

ТІ
Торгаш із Гіда

На гіді миють все з вістом но такоє пораять хлорков бризкавуть .

Г
гуцул

цікаво чим ця пі.....ча Біров оприділила ,що о не короновірус,якщо на Закарпатті тестів немає... і по україні теж галяк !!! пи....дять і не червоніють . в лікарів елементарних масок і рукавиць немає забють ху... на хворих і буде їх лічити брехлива біров , взяточник решитарь і сепарний піп сидор.

1
123

по цілій европі багато заражених а в Україні 3 , ви люди цьомуу вірете ? наша медицина в пічі повній

Л
Лоціко

А чи кось реально вірит, що насправді ще ниє ні одного інфікованого? Особенно на ГІДови...

ВІ
Вкажіть ім’я

Немає жодного тесту для підтвердження або спростування вірусу(В Закарпаття тести не прибули, очікуються в наступній черзі.

Читайте також