Продовжено термін держреєстрації мопедів

19
0

Кабмін продовжив до 1 листопада держреєстрацію мопедів без надання документів про правомірність їх придбання.Про це йдеться в оприлюдненій на Урядовому порталі постанові Кабінету міністрів України Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету міністрів України від 23 грудня 2009 р. № 1371.

Зокрема, уряд постановив, що перша державна реєстрація мопедів до 1 листопада 2010 може проводитися без надання документів, що підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державною автомобільною інспекцією відповідних перевірок.

Як повідомлялося, у грудні 2009 року Кабмін зобов'язав Міністерство внутрішніх справ з 1 січня 2010 року забезпечити проведення державної реєстрації мопедів.

Уряд дозволив до 1 липня 2010 року проводити першу державну реєстрацію мопедів, придбаних до введення держреєстрації, без надання документів, які підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державною автомобільною інспекцією відповідних перевірок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також