Продуктовий базар у Мукачеві працює навіть під час карантину (ФОТО)

113
20

Багато мукачівців та мешканців району задавались питанням чи працює "зелений" базар у центрі міста.

Згідно рішення, у місті закрились усі об'єкти окрім продуктових магазинів, продуктових базарів, аптек та АЗС. Так, сьогодні кореспондент Mukachevo.net побував на центральному ринку і перевірив чи дійсно працює ринок та чи багато людей приходить купувати продукти.

На вході до будівлі усім пропонують вмити руки дезінфікуючим засобом. В середині працює як центральна частина рядів, так і бокові магазини. Людей не багато.

До речі така сама ситуація на продуктовому ринку на ГІДі.

Погляньте світлини з місця.

Також, пропонуємо переглянути наше включення з центру міста сьогодні, 22 березня.

Принагідно додамо, що муніципальна варта в Мукачеві проводить рейди з перевірки, як місцеві заклади дотримуються карантину.


Коментарі

М
мукачівець

вонючим балигам базар спокою не дає,як же,сільверленди в пи3ді ,просрочку нико не бере бо дурним цінам

AA
Al Alex

Зелений базар закривати не мош, бо то буже гузиця. Зароботки упали, а кормити чилядь треба. А цигани тоже не бессмертні.

Ю
Юрій

ціни ростуть на ринку? а ви знаєте чому?

Б
Балога

Цигане най ходят то мои родичи я им памнятник поклав золоти мои

АІ
АГЛАЯ І АЛЛО поштрафувати

АГЛАЯ І АЛЛО поштрафувати Най пак доказують у суді А перед тим пару родичів заразать та будуть знати

7
789

Так,цигани ходять по вулиці по 20 чоловік... Не дрбре...згідний А те що в супермаркетах дороще не дуже згідний вчора,ціни на ринку росли на очах,ко що хотів те калькуляторовав

Й
Йончі

Мукачево то бидло

Й
ййй

Алошки закрийте

Й
ййй

фото гіда де?

ДУ
До участкового

Як менi провiрити, що в iталii бабусi та дiдусi помирають вiд коронавiруса в 80/84 роки ? Про циганiв -це була iронiя ...класiка жанра ,-« а ,был ли мальчик»?? Думку сiчеш, участковый ??? Хто заробить млрд / трилioни , той I запустив цей лохотрон ! Краще вбийте в google , скiльки померло вiд кору в свiтi за 2018/2019 роки, чому не було вонi на цiлу Галактику ????

М
Мукачево

Усе у Мукачеви у пульмонологии э цигани, почти вси з туберк. Дийсно кить буде летальн., исход та спишуть на туберк.

Р
Русин.

В украіні напевно не розуміють усієї серйозності. В німечині заборонити хотять збиратися більше ніж двох чоловік. Кордони можуть закрити на два роки. Італія щодня хоронить по 700 чоловік. Іспанія має теж жахливі жертви. Нічого ходити навіть в магазини без зайвої потреби. Повинні створитися служби які будуть розвозити іжу. Але замовлення через інтернет. Вірус нікуди не зникне. Має бути розроблена вакцина.

П
Правда

Хочу попередити всіх власників магазинів і складів і т.д. В Німеччині вже море магазинів вітрини і двері закрили дошками, щитами на період карантину. Людей на вулицях не має. Кримінал і розбої будуть збільшуватися.... Дуже жутко, коли ідеш вулицею, а все забито дошками.... Мабуть карантин буде ще довго....

У
Участковий

Циган, кіть і помре дома, та скора видасть справку для поховання. Хто там їх лічить чи обстежує, а тим більше на дорогі тести коронавірусу ?! На циган не орієнтуйтесь, бо вони всі помирають в молодому віці, не доживши до пенсії.... Хто бачив старих циган, їх не має !

Й
ййй

циган даже кіть умре од віруса та нико вам то не повість, даже до посліднього будуть мовчати шо є інфіковані

Н
Народ

Редакція правду каже!Цигани кучками ходять, антисанітарія, закони їм не писані і живучі ніякий вірус їх не косить шось їх ніяка служба не фіксує

Н
Народ

Та він і має працювати!Ціни менші ніж в супермаркетах особливо на каву,чай, ковбасу і багато інших товарів.Сподіваюсь всі олігархи у світі уже наситяться усім чого їм не хватає і перестануть морально і матеріально гнітити людей!!

Р
Редакцiя

Пильно стежимо за таборами в МукачевI та Ужгородi, якщо не помре жодного ромала вiд фейкового “ коронавiруса»значить Це лохотрон !! Чому саме табори?? Тому що там ходять без масок, антисанiтарiя I т.д

Н
Норма

Ми перестали ходити на базар там опасно.скупляємося в супермаркеті

П
Привіт

Майже всі без масок ну як так?

Читайте також