Проект мапи районів: Іршавщину віднесли до Хустщини

11
27

Відповідні погодження було направлено до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування.

Як повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій, такий розподіл районів був підготовлений на основі пропозицій обласних ОДА та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили.

«Мінрегіон спрямував на погодження проект постанови Верховної Ради України щодо майбутніх районів в Україні. Звісно, що цей проект не є догмою. Ще вноситимуться пропозиції, які будуть обов’язково розглянуті і, якщо вони не суперечитимуть критеріям, яким мають відповідати майбутні райони, будуть враховані. Ключове – майбутні райони повинні бути оптимальними за своїми параметрами для того, щоб в них організувати ефективну систему державного управління, зокрема - формування на цьому рівні дієвих органів виконавчої влади», - прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

Додамо, що у першому варіанті Іршавський район був у Мукачівському, а за новою картою його занесли до Хустського.

Коментарі

З
Закарпатець

Русини- то слов'яни, шо їх так називали мадяри, коли ті жили під їх контролем. А сі наіграні сильно закарпатські речення не можуть нікого переконати в тому, шо се та мова яка туй рідна і самоіндифікує мене як русина. Там уже у Донбасі росєю одні призвали. Туй Європи точно не треба, а бусурманів зауральських то точно!

З
Закарпатець

Туй купа ярих прибічників нової русинсько-мадярської недоюержави. А реально тупо тягнуть подачки мадярські і живуть під цігаретошнов елітов. Угадайте ко би правив таким сомалійським краєм

М
Михаил

Памагите тавагищи .В расеи от коронавируса каждый день умирают тысячи людей .Совсем нет лекарств ,средств защиты все доктора увольняются .Власть наплевала на народ. Осенью если ничего не делать страну ждёт катастрофа .

В
Варош

До нижнього 11:52 .Я проти .Всих берегівских мадярив насадити на бутилки і сплавити по Тисі на Мандярію.

Р
ромаріо

Всіх мудярів відправити на їхню історичну родіну за урал.

ЗЗ
задротам з ботоферми

Прівет клоунам з цирку! Собаки скулят - караван іде!

В
Варош

Що се за невезуха сяка: тісячу року жили русини в Європі і лем із-за вонячого Сталіна тепер живеме в самуй біднуй і призреннов державі Європи, де лем валовшні торгувати земльов ай кріпаками

НТ
Нижньому тупаку

Констатація факту: за 29 років ліквідовано 20-22 млн. населення - в 1991 році було 52,5, а зараз на постійній основі на контрольованій території проживає не більше 30-32 млн. Дай Бог сил Путніу, Орбану та іншим керманичам сусідніх країн добити це недорозуміння історії: залишилося небагато для кінцевого придушення.

ПР
Подуральскому русину

Пернул? Полегшало...

ПР
Підкарпатський Русин

Цій недодаржаві-трагікомедії - ніякі реформи вже не допоможуть: якщо країна не використала свій шанс протягом перших 5-10 років свого існування, то вона вже не реалізує свій шанс більше ніколи.

R
reCAPTCHA

так Мукачеве чи Мукачево

Д
доктор

Майдаун - вто Пэтя Гецко строчить із глубін (лона) Росії. Многі психіатри впознают бовшого свого пацієнта.

P
pfr

Се Чубірко Ваня пише, сі ромаріо, майдаун, се його медведчуківський стиль з бандитським пудгорянським акцентом

В
Ворон

Зверху : Дохрина наблюдаву у коментах кацапослуживого говна.Сим бидлюкам, лем оби посіяти вражду між закарпатцями. Пирдоси москововатні. Пуцкін і прочіє , вися спознали ,надєюс.

М
Майдаун

Кіби вже провели таку “рехворму” оби закрити до сто чорту оту заперевальну недодержаву із вонячими вушливими скотами,типу троцкоші,15:30 і .... Дав би Бог оби наш Край успішно вернувся в лоно Європи і оби забулисьме за то іго,што нас гнобить вже 29 року,як за страшний сон! За таку реформу 90% пудкарпатцю!

Б
Бунді

Не парьтеся - ні одну рехформу вони не довели до кінця толком. Хотять нас між собою посварити - не ведімся на тото.

E
Ede

Треба відновити історічни комітати: Унг, Берег, Угоча і Марамарош. Крапка.

Б
Берегівчанин

Вже 29 років успішно проводиться розводняк укро-бидла: чергова "реформа" для створення видимості роботи, а тим часом вже "прихватизували" всі активи, в т.ч. на останньому еатпі "прихватизації" і ключовий народний актив - земля.

І
Іршавчанин

Яким боком Іршавський район до Хустського? Они там вообще подуріли!!!!!! Іршава або окремо або до Мукачева і точка!!!! Йсе гарантія будут мітинги

Т
Троцкій

Пацан "пушкін-ромаріо" пропагандист на зарплаті. Пукне там сям, зато копійочка хоть яка капнула. Робота така у нього.

СR
служивому romario

Губошльоп кацапський, твій галімий пердьож про концтабір, масонів та іншу чушь собачу з методичок явно не в тему. Не засоряй пропагандистьким говном тему.

А
артист

Так ты работаешь в "Макдональдсе"?! Для меня это - разочарование.

В
Вітя

крутят тими районами як циган сонцьом, нараз понятно шо нич доброго з того не буде

R
romario

вся ця адміністративно-територіальна реформа-до одного місця, бо це все -реформа концтабору “Украіна”, і від цієі реформи в цьому концтаборі суттєво нічого не зміниться. Реально дієва реформа, яка могла б призвести до покращення життя людей - розпуск такоі держави як Украіна, що створить ідеальні передумови для сепаратного інтегрування окремих регіонів до складу європейських краін. Це єдиний реальний шлях зупинити цей геноцид, що чиниться жидо-масонами на територіі Украіни протягом останніх майже 30 років.

Р
русин

Створіть нормальний мадярський Притисянський національний район з центром у місті Берегово у складі всіх угорськомовних ОТГ Берегівського, Виноградівського, Мукачівського та Ужгородського районів. Навіщо створювати Берегівський район за рахунок русинських населених пунктів Виноградівського району? Слов'яномовні ОТГ Виноградівського району можна об'єднати з Іршавським районом з центром у Виноградові, як компенсацію за передачу угорських ОТГ Виноградівського району до Берегівського району. Також помилкою є приєднання гуцулів Рахівщини до гайналів Тячівщини.

О
Ондис

то взяли обстригли Мукачівщину в якість Берегівщини, я ніколи не возмущався на рахунок проживання чи там освіти мадярів, но коли они уже хочуть щоб їм території під управління виділяли, ніфіга - хай йдуть на...!

ПО
Пушкін Олександр

Необхідним є цілком нове структурування не тільки районів - але і країни в цілому: Україна як конфедеративна країна за моделлю Швейцарії. Русинський край має отримати статус конфедеративного субєкта відповідно до результатів референдуму 1991 року.

Читайте також