Професійна косметика для волосся та мас-маркет: різниця

11
0

Існує хибна думка, що професійна косметика не підходить для домашнього використання, адже коштує дорого. Ці засоби продаються у великих ємностях, їх купують для елітних перукарень та салонів краси.

Проте професійну косметику створили для повсякденного використання не тільки під час візиту до майстра. На сайті A.S. Laboratory представлений великий вибір засобів для догляду за волоссям: сухі шампуні, пілінги, скраби, сироватки, флюїди, які зручно наносити вдома.

Що таке продукти мас-маркету?

Це недорога косметика, яку можна знайти на прилавку будь-якого магазину чи супермаркету. До такої категорії уналежнюють більшість відомих торговельних марок з активною рекламною кампанією. Такі шампуні, кондиціонери, маски відрізняються за ціною, проте доступні для пересічного користувача — їх можна купувати в комплекті від одного бренду.

Засоби мас-маркету створені за загальноприйнятими формулами та спрямовані на очищення й косметичний вплив (збільшення об’єму тощо). Проте вони не впораються із серйозними проблемами на кшталт ламкості чи пошкоджень. Ці шампуні тільки маскують недоліки, але не дають потрібного лікувального ефекту.

Навіщо користуватися професійною косметикою?

Склад такої косметики індивідуальний у залежності від проблем, на усунення яких вона розрахована. Засоби забезпечують більш інтенсивний вплив безпосередньо на захворювання шкіри голови та волосся. Виробники додають такі інгредієнти:

  • кератин — білок, у якому міститься багато цистину, нестача якого призводить до ламкості, тьмяності, пошкоджень (молекули кератину невеликі й глибоко проникають у структуру волосини для відновлення);
  • протеїни шовку — потрібні для зволоження та захисту від пошкоджень під час використання фена;
  • живильні мікроелементи — залізо, цинк та інші;
  • вітаміни A, E, групи В;
  • рослинні екстракти.

Професійні засоби для волосся дають більш помітний ефект у боротьбі з ламкістю, сухістю, пошкодженнями. Придбати сухі шампуні та іншу косметику для догляду зручно на сайті A.S. Laboratory.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також