Професійний ремонт гаджетів в Одесі

11
0

Гаджети заполонили весь світ і це факт! Велика частина людства не уявляє свого життя без такого щодня необхідного телефону, планшета або ноутбука.

У XXI столітті телефон може замінити все: навчальний заклад (дистанційне навчання), повноцінну роботу, особисте спілкування з друзями та рідними. Без безлічі соціальних мереж суспільство вже просто не уявляє свій звичайний день і в разі, якщо пристрій виходить з ладу, але самостійно проблему користувач не в силах вирішити, з'являється гостра потреба у професійному і якісному ремонті.

Ремонт айфонів в Одесі виконує Сервісний центр Fixer, фахівці якого максимально швидко і за допомогою професійного обладнання «повернуть до життя» пристрій, який вийшов з робочого стану.

Такі види ремонту, як: заміна батареї, заміна дисплея, мікрофонів, динаміків, камер виконуються протягом 20 - 120 хвилин.

Складні види ремонту, а саме: заміна скла, сенсора, корпусу, задньої кришки, пайка плати (заміна аудиокодека і тд.) виконуються від 3 годин до 2 робочих днів.
Один з найбільш затребуваних видів ремонту в літній період - відновлення після води. Ремонт Айфон X в Одесі після води проводиться максимально оперативно і якісно, так як вода (морська або прісна) завдає великої шкоди пристрою. В першу чергу при контакті з водою виходить з ладу Face ID, відновлення якого займає досить часу, вимагає високого професіоналізму від майстра і не завжди можливо через нанесені ушкодження. У 80% випадків «вмирає» дисплей, так як гостро не переносить водні процедури і не призначений для купання. Так само виходять з ладу інші складові телефону.

Найскладніший вид ремонту після води - відновлення плати, так як при контакті з водою в більшості випадків відбувається коротке замикання, внаслідок якого згорають елементи і телефон перестає функціонувати.

Спеціалісти сервісного центру, після проведеної чистки від води, безпомилково визначать, які запчастини вийшли з ладу та оперативно замінять їх на нові. Відновлення плати, яке можливе після серйозних пошкоджень, в середньому займає від 2 годин до 2 днів.

Заходи, які допоможуть запобігти великих фінансових вкладень в ремонт пристрою:
1. Після контакту з водою відразу вимкнути пристрій і не користуватися ним.
2. Не ставити на зарядку.
3. Максимально швидко віднести в сервісний центр.

Якщо говорити про продукти компанії Apple, тоді варто зауважити, що Apple Watch більш стійкі до вологи в порівнянні з iPhone. У функціоналі Apple Watch присутній режим «Блокування води», який можна активувати за допомогою Пункту управління. Так само даний режим включається автоматично на початку тренувань, які будуть проходити в воді.

Ремонт Apple Watch в Одесі максимально швидко і якісно роблять фахівці Сервісного центру Fixer. Найбільш затребувана послуга при ремонті Apple Watch - заміна скла дисплея, так як майже всю поверхню Apple Watch займає екран і при будь-якій несприятливій події з імовірністю 80% страждає дисплей.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також