Проголосували за посади і "пішли в опозицію": заява ЄС після сесії Закарпатської обласної ради

10
9

Про це повідомили в "Європейській солідарності" на сторінці партії у Facebook.

"Фракція "Європейської Солідарності" в Закарпатській обласній раді залишається в опозиції, – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе, голова обласної організації партії "ЄС". – Однак ми погодилися на пропозицію посади заступника облради. По-перше, щоб ефективніше контролювати діяльність обласної ради. І, по-друге, щоб мати можливість виконувати нашу передвиборчу програму".

Народна депутатка України наголосила, що наразі найважливішим завданням було не допустити до управління процесами на Закарпатті проросійської партії ОПЗЖ та її сателітів. Сьогоднішнє голосування показало – в області проросійські сили в більшості не будуть.

Нагадаємо, сьогодні на першому засіданні головою Закарпатської обласної ради було обрано Олексія Петрова.

За інформацією джерел Mukachevo.net за голову облради проголосували: 12 депутатів від "Рідного Закарпаття", 11 - "Слуга Народу," 7 - "Батьківщина", 5 - "ЄС" та 2 - "ОПЗЖ".

Раніше повідомляло Mukachevo.net в обласній раді більшість була створена у складі фракцій "Слуги народу", "Рідного Закарпаття", "Європейської солідарності" та "Батьківщини".

Також посади заступників голови Закарпатської обласної ради отримали представник Батьківщини та Європейської солідарності.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
опришок

слів немає , голосували за рідне Закарпаття а проголосували за цинічного КАЛМИКА Чилядь закарпаття , тепер бачите чого варті клоуни - питьоука горват та лунченко з поляком понятно , поляк тіки приняв присягу і цильо питьовка зразу ладіслава на шишку посадив ЛЮДИ думайте за кого будете голосувати весною

Є
єС

Тётя, не мните тити.... ибо ваша раховская большая файта на плаву при всех властях и Президентах....

ШБ
Шмірґлі бачі

Се якась опозиція не опозиційна

П
Петро

Цього можна було очікувати...

Ш
Шоні

Самі закарпатці і винуваті.Це треба не обрати більшість своїх,наприклад команду Балоги,а привести клімпушів,петрових....!?Я розуміву,ош туй отих 25% налізло валом,но кіби істинні закарпатці подняли свої точки на яких сидять і прийшли адекватно проголосувати,то бандеропорохоботи не пройшли б і через турнікет обласної ради!

Б
Богдан

Об ці хитродовольні харі лем пацкані бити.

СС
СуперМен СуперМен

Політика дуже серйозна.))))))))))

Р
Русин

Агу, ясне діло не допустити опзж, після того, як БПП 5 років були в коаліції з опоблоком і відродженням (регіонали)

М
Мункач

Простітутки порошенківські, лише так можна охарактеризувати цю дешеву партійку

Читайте також