Програма безкоштовного ендопротезування суглобів тепер діє на жителів Мукачівської ОТГ (ВІДЕО)

9
7

Вже 5 років в Мукачеві успішно діє міська програма безкоштовного ендопротезування суглобів

За цей час хірурги-травматологи КНП «Мукачівської ЦРЛ» провели близько 500 операцій із заміни колінних та кульшових суглобів. Найчастіше, це ендопротезування кульшового суглоба. Ендопротези чеської фірми “ Beznoska”, вартість одного імпланта в середньому від сорока до вісімдесяти тисяч гривень.

Для мукачівців ендопротезування суглобів безкоштовне з 2015 року, з початку цього року програма доступна й для жителів сіл Мукачівської ОТГ: Дерцен, Нового Давидкова, Шенборна, Лавок, Нижнього Коропця та Павшина. Гроші на лікування та протезування жителів Мукачівської ОТГ виділяють з місцевого бюджету. Ендопротезування суглобів - це операції «надії», так кажуть пацієнти які після нестерпного болю та відчаю знову можуть відчути радість руху та повернутися до повноцінного способу життя.


Коментарі

Д
дякую

Мирослав Гаврилович не одну людину на ноги поклав , особисто моя сім‘я йому вдячна до кінця життя!

ДН
до нижньої марги 19:08

марго лепава, а ще до супрунихи БЕЗКОШТОВНО робили операції по лоботомії і заміні сірого мозгового вещества на паленку.я сам пройшов через тоті операції, ідіоте ти заперевальний

М
Мукачево

Гавришко самий ліпший травматолог Говорю так як паціент ,від мене принаймні гроші небрав

ДН
до нижньої марги

ти марго тупоголова,супрунихи ще близько не валялося,а уже ставили БЕЗКОШТОВНО суглоби,ти ідіоте йо6аний заперевальний

У
ужгородець

Ця програма закупівлі ендопротезів за бюджетний кошт і безкоштовного протезування якраз була ініційована Уляною Супрун, яку тупороге пудкарпатське бидло і зальотні кацапедли обгаджують тут в коментах. Нічого - скоро вони отримають те, чого заслуговують, і будуть лікуватися подорожником, бояришніком і урінотерапією.

М
Мукачівець

Де в сюжеті МУКАЧІВЕЦЬ ? МОСКАЛЬ ЯКИЙСЬ ! Звідки ви берете таких мукачівців ?

П
Пацієнт

Укажіть нормальних докторів Рубіша і Білоуса ,а не зажратого ,корупційного Гавришка.

Читайте також