Програма "Гроші" знову проінспектувала кордон на Закарпатті (ВІДЕО)

14
10

Що ж твориться на кордоні із так званими "італійськими" посилками і чому люди були обурені?

"Як провезти в Україну що завгодно? Платиш 300-500 євро – і хоч банани та картини Порошенка вези! Та на кордоні із Угорщиною схема, що озолочувала місцевих «смотрящих» дала збій. Десятки мікроавтобусів не пускали в Україну.

Обурені люди, серед яких були і звичайні контрабандисти, підняли такий бунт, що тимчасовий голова української митниці Ігор Муратов і головний прикордонник Сергій Дейнеко особисто прилетіли на кордон домовлятись!", - розповідають журналісти-рослідувачі.

Нагадаємо, що у суботу люди почали перекривати КПП "Тиса".

Коментарі

C
cecslrf

До Олександра,я вижу як ти захищаєш простих людей!Нічого завидіти людям які там на заробітках,хто де ,йди іти насоси як таке мелеш ,вижу як ти работаєш в поті ліца.Там робити треба ,хто хоче заробити !

ДВ
До всіх

Давить вас жаба та мовчіть. Буди би тим самим таможником та так би само пропускали і брали собі в карман, оби дітвакови цукор купити даякий. А з другтї сторони була би возможность возити ті же сигари та тоже саме бисьте робили, так шо мовчіть

Л
Лунтик

Що депутати пітьовка з лунченком, що прикордонник дейнега, головні контрабандисти зеленського, а народу не дозволяють провести макарони.

О
Олександр

До cecslrf 02.06.2020 10:36. шо дома ниє шо їсти?. тих Італьйських продуктів в кождному магазині, Захищати цих бариг не треба, всі вони бідні і нещастні, лиш не розказують як сигареси перевозять блоками, Є такі що все з собою возять 10 штук доларів щоб відкупитися якщо буде облава, так шо давно треба навести порядок, хай гроші йдуть в казну, а не тим підерам на таможни в карман, там сикухи 25 річні сидять і вже мають нову мазду 6, точно шо не насосали....

C
cecslrf

Шо пишуть ірунду ,зрівняли посилку з Італії до Порошекових картих,чи їхніх сигарет! Можна подумати шо ниших депутатів і міністрів шманають на крдоні,возили і возять шо хочуть .А тут людина передась посилку з Італії яку тяшким трудом заробила,якісь макарони,каву і ковбасу та то ше треба заплатити на границі,та не задарь вона там узяла ,то тільки на нашій Україні не понажираються!

КБ
Контро банда

Будете мали фури - будете мали чистий спокій.

В
Во

деякі люди стали мільярдерами на кордоні. особливо пару дурних митників, які лише кілька років тому стали митниками, вони навіть не знали, що таке митниця раніше! вони щойно отримали фінансову підтримку. тоді вони купили іспити! але вони такі ж дурні, як були! є винятки, але мало!

Ф
Футболист

Скільки співвітчизників відправили в землю сиру зі своїми схемами, що потрібно сплачувати до буджету і розпреділяти серед пенсіонерами а не на футбольні команди і вілли і яхти у Греції.

B
Bo

Кому интересно їхні доходи?!?!)! Вони всі контрабандисті! На то что возити посилки треба мати ДОЗВОЛ спеціальний, що мают компании які занімаються перевозкой! а не поїхав на свою бороду та загрузив, в Италии їх штрафуют на 3-4 тис € і то нормально для них їздять так само! Як можно домовлятись?!?! Перед народом, телевізори це бидло! Україна ПРОДАНА!

ТЛ
тут ліпше пояснили

https://www.youtube.com/watch?v=FpIabcIG6LE

Читайте також