Прокуратура: Двоє закарпаток обкрадали пенсіонерів, продаючи їм фальшиві гроші

9
0

Прокуратурою Перечинщини скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох громадянок, яким повідомлено про підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману, за попередньою змовою групою осіб та грабіж, відкрите заволодіння чужим майном, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб.

Як повідомили в прокуратурі Перечинського району, досудовим розслідуванням встановлено, що жінки, за попередньою змовою з чоловіком, який возив їх на автомобілі по Перечинському та Великоберезнянському районам, зловживаючи довірою стареньких, представлялись працівниками соціального забезпечення та мотивуючи що ними видається допомога до пенсії малозабезпеченим пенсіонерам в розмірі 100 гривень надавали підроблені купюри номіналом 500 гривень. Після того як потерпілі віддавали шахрайкам 400 гривень здачі, жінки зникали.

Окрім того, ці ж жінки, під приводом продажу штучного меду, зайшли до будинку пенсіонерки і, побачивши, що вона одна та не може самостійно пересуватися, вкрали у старенької гаманець у якому було близько 800 грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також