Прокуратура готує апеляцію у справі Калманів, які отримали "смішні" терміни за жорстоке вбивство

8
4

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як зазначається  у повідомленні, прокуратурою Закарпатської області готується апеляційна скарга до Апеляційного суду Закарпатської області на вирок Мукачівського міськрайонного суду, який своїм рішенням присудив двом обвинуваченим у вбивстві мукачівцям надм`яку, на думку прокуратури міру покарання - 9 і 1,6 роки позбавлення волі.

"Стосовно  обох чоловіків зібрано достатньо доказів у скоєнні ними злочинів за  ч.2 ст.146, ч.386, ст.296, ч.1 ст.263 ч.2 та ст.115 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини, перешкоджання з'явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку, хуліганство, незаконне поводження зі зброєю та умисне вбивство", - йдеться у повідомленні прокуратури.

"Відтак, враховуючи тяжкість скоєних злочинів, прокурор наполягав у суді на визнанні їх винними та засудженні до 15 років позбавлення волі. Однак, Мукачівським міськрайонним судом було безпідставно відхилено ряд обвинувачень і винесено недостатньо суворий вирок, який прокуратура оскаржуватиме", - повідомляють правоохоронці. 

Коментарі

М
мукачево

Мало дали! 15 одному -20 другому

Ч
череп

калману i так нежити

М
Моргита

Да-а-а...Це ПРАВОсудье называться!

Д
Джігов

Калман купила вшитких і прокуратуру бізонь тоже

Читайте також