Прокуратура перевіряє по ДНК чи не причетний другий хлопець до вбивства в Нижній Апші (ВІДЕО)

15
3

Раніше зазначалося, що зараз він проходить у справі, як свідок.

— Призначено судово-медичну, судово-криміналістичну, так звані експертизи ДНК, відповідно до яких, а також й інших свідчень, ми маємо визначити є підстави оголошувати підозру іншій особі крім Турдо, чи немає, - розповідає Володимир Гаврилюк, головний прокурор області.

У прокуратурі зазначають, що 12 травня, коли закінчиться термін тримання під вартою підозрюваного хлопця, вони клопотатимуть про продовження запобіжного заходу. 

За інформацією журналістів Телеканалу Sirius, у селі людям погрожують розправою, у разі, якщо ті будуть свідчити проти головного підозрюваного. Деякі взагалі відмовляються від коментарів, заявляючи, що їх це не стосується.

— Пішли погрози що буде багато крові. Всі чекають результата, які міри прийме поліція, - розказує батько загиблого Михайло Поп.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу «Сіріус»:

Читайте також: Вбивство на Тячівщині: В Ужгородському міськрайонному суді пояснили, як випустили 14-літнього закарпатця з-під варти
 

Коментарі

V
Vova

Дорішають жо того, шо люди на кол будуть сажати таких тварин, разом з продажними мусорами і батьками, які погрожують розправою

ВР
Вася Румун

Най би раз Гавралюк бабло вернув а дале коменты давав, за таки бабкы мож любу днк заришати

В
віталька

Зясь мерзота хоче отмазати убивцю, і з допомогою бабла походу рішили зробити виноватого другого.Тьфу, мерзко і за організмів які дають тонни бабла і за тих, хто це бабло требує за отмазку..

Читайте також