Прокуратура перевірить, чому на Іршавщині не ремонтують дороги?

6
4

Сьогодні зранку, 11 жовтня, жителі села Довге Іршавського району перекрили перехрестя у центрі села, заблокувавши напрямки на Сваляву, Хуст, Іршаву. Селяни вимагали негайного ремонту доріг.

Як повідомив виконувач обо`язки прокурора Іршавського району Юрій Романець: «Враховуючи наведене, на даний час прокуратурою Іршавського району винесено постанови про проведення перевірок у ДП «Закарпатському облавтодорі» філії Іршавського райавтодору та Іршавській РДА з приводу невжиття заходів щодо ремонту доріг на вказаному напрямку доріг. Про результати перевірок, громадськість буде повідомлено.», пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

М
микола

а що прокуратура має будувати дороги??? коли на кожну сільську ради виділяють по 1000-2000 грн. це на дві три ямки якісного ремонту а де адміністрація а де районна рада. Скоро в дитсадку туалет прорве і тто буде винувата прокуратура та ще, мабуть і ремонтувати. Дебільна країна де люди так думають, на жаль.

К
Копачанин

Не ремонтують дороги в жодному районі. Я спеціально пишу про це на так званних провладних сайтах і там мене ТУПИМ ЧМОМ обзивають. Звичайно що я тупе чмо, адже я по таких дорогах як для прикладу Ледида на Золоту Гору не їзжу. Проїдьтесь у Копашново Хустського району і по стану "тамтешнього автобаму" ви переконаєтесь що я справді ЧМО. Адже в вартості пального плачу збір збір на ремонт доріг і добиваю авто, звичайно ж не таке як у Балоги і Ледиди.

8
888

Напевно,мукачівцям потрібно брати приклад з іршавчан,щоб та ж прокуратура нарешті помітила відсутність доріг...

9
999

А на Мукачівщині іх ремонтують???

Читайте також