Прокуратура порушила кримінальну справу проти міліціонерів

14
3

Усе через те, що ті безпідставно реєстрували добровільно здану зброю.

 

Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальної справу, за матеріалами ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України, за фактом зловживання службовим становищем службовими особами сектору дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду відділу профілактики правопорушень УМВС України в Закарпатській області за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 364 КК України. Про це повідомив слідчий в особливо важливих справах прокуратури області Іван Бітлян.

Перевіркою встановлено, що протягом минулого року службові особи сектору дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду відділу профілактики правопорушень  УМВС України в Закарпатській області, діючи в інтересах 9 громадян, які бажали зареєструвати за собою право власності на добровільно здану, під час місячників добровільної здачі, мисливську зброю,

не передали на склад УМВС України в області добровільно здані вказаними особами 9 одиниць мисливської зброї загальною вартістю 103500 гривень, а провели її безпідставну реєстрацію за вказаними особами.

Ця зброя мала бути передана на склад, а в подальшому направлена в торгівельні організації для продажу. Таким чином, на рахунок УМВС не надійшли понад 103 тисячі гривень від згаданої реалізації зброї.

Коментарі

Й
Йончі

Так, міліція не свята, але і "бідна" прокуратура не святіша!

Г
Гуцул

Міліціянти сами продають зброю на чорному ринку а потім і пускають покупців на показник!

НЦ
ну це наша міліція, яка нас "охороняє" !

Це гірка правда!

Читайте також