Прокуратура порушила справу по вирубці Боздошського парку

14
0

Природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу за незаконні рубки в «Боздошському парку»

 

 Закарпатська міжрайонна природоохоронна прокуратура спільно з працівниками державної екологічної інспекції у Закарпатській області провела перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства комунальним підприємством «Парк культури та відпочинку Боздошський». Про результати перевірки повідомив Закарпатський міжрайонний природоохоронний прокурор Михайло Погоріляк.
 
 Встановлено, що комунальним підприємством «Парк культури та відпочинку Боздошський» на підставі ордерів виданих заступником міського голови та актів обстежень проводилась вирубка аварійних та сухостійних зелених насаджень.  
 Однак, працівники вказаного підприємства під час проведення вирубки незаконно зрубали три дерева породи «платан», які не були вказані в актах обстежень, чим заподіяно збитки в сумі 20847 грн.
         
Таким чином прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконної рубки дерев на території об’єкту природно-заповідного фонду «Парк культури та відпочинку Боздошський» за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 КК України.  
 Кримінальну справу для організації проведення досудового слідства направлено до Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також