Прокуратура: Посадовці Свалявського водоканалу привласнили близько 100 тисяч бюджетних коштів

2
8

Прокуратурою Свалявського району за інформацією одного із Інтернет-видань краю розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Прокуратурою було встановлено, що посадові особи Свалявського районного комунального підприємства водопостачання та водовідведення привласнили близько 100 тис грн бюджетних коштів направлених на реалізацію заходів районної програми «Питна вода Свалявщини» виділених рішенням сесії районної ради.

Розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено Свалявському РВ УМВС України (з обслуговування Свалявського та Воловецького районів) в Закарпатській області.

Коментарі

РС
Рішко Слава.

Теперь Гурцик Толян заступник начальника Мукачівського СБУ. Питання залишаеся, а чому цього колишнього мусора не зняли за бандоські розборки між ПС та "Блюком"??????

РС
Рішко Слава.

А ще не забудьте, що у Сая І.І. старий друг та кум Гурцик Толян (ще коли був начальником Свалявського РВ УСБУ), якому Сая І. задярь зробив ремонт хати та коцку поклав у дворови. Так що нічого ви йому не зробите. бо "криша" у цього злоджюги МІЦНА.

М
Мукачівець

Но та як буде у нас порядок, коли крадуть!!!Та удавили бися вже вдавили тима грошами.А они бо щи йшли у Європу!!! Сміх!!Ганьба!!Бо нико Б**ть не контролює!!

М
Міша

Злодії чортові та позирай коли тому буде кониць

Р
РБК

Цього керівника водоканалу Сая І.І. призначено під час правління Єцівця Микульці Івана по квоті Кеменаша колишнього депутата ВР від БЮТу ! тому тут все зрозуміло

В
віталька

О, ЗНЕНАЦЬКА!! - прокуратура проснулася и БАЦ-найшли винуватих. МОЛОДЦІ !!!. Лише, хм- а де вони до тепер були ?(якесь таке незручне питання, правда?)

С
Сусіди

А скільки привласнив мукачівводоканал мільйонів? Там лише іх працівник Кохан в, який вимагав хабарі за врізку у міський водопровід хабарі віж сусідів на вул Дачній в с.Кендеришів більше 10 років, це пограбування у великих масштабах, чому правоохоронці не реагують?

ОМ
Оглядач Мукачево.нет

Що ж це таке коїться зі Свалявою? Якась чорна полоса. З одного боку проблеми з визначенням мера міста, з іншого - випливають факти розкрадання бюджетних коштів у так званому водоканалі, котрий і так на межі банкрутства... Смута, одним словом.

Читайте також