Прокуратура просить 10 років екс-голові Перечинської РДА, який насмерть збив 2 жінок

7
3

Про це сьогодні, 12 червня прокуратура зазначила на судовому процесі під час дебатів.

У прес-службі прокуратури зазначають, що під час дебатів прокурор навів усі докази та просив призначити Віктору Олефіру максимальну міру покарання, а саме - 10 років за гратами, з позбавленням права керувати автомобілем на 3 роки.

Додамо, що у ході дебатів, Олефір свою вину визнав у повному обсязі.

Суд видалився до нарадчої кімнати для ухвалення вироку. Його буде озвучено 14 червня.

Нагадаємо, адвокат Віктора Олефіра, екс-голови РДА, наполягає, що той був не п'яний. Разом з тим, Mukachevo.net публікувало відео з місця ДТП, яке ставить під сумнів слова підозрюваного щодо невживання ним спиртних напоїв за кермом.

Ще 13 липня, 2018 року Віктор Олефір на своєму авто збив двох жінок. Одна з них померла тієї ж ночі, інша від сильних травм наступного дня. А результати медичного обстеження показали, посадовець перебував за кермом на підпитку.

Коментарі

B
BZ-965

Саша Украина страна такая у кого больше денег тот и царь к сожалению, и тут тоже типа много 10-лет? Мое мнение 2 человек которые уже не через 10- не через 1000лет не увидят свет, а ему 10 лет ? Выйдет и продолжит жить, а их не вернуть! В лучшем случае будет спокойно жить, а есть которые продолжают тоже самое делать! Они достойны свободы?

А
Амарович

Вшитких судити треба. Понапиваються як свині і людей збивають.

С
Саша

Може прокуратура повідомить громадскість скільки отримала Балаж Наталія за аналогічну ДТП з двома загиблими. Балаж Наталія зробила цю моторошну ДТП 22 листопада 2014 року , а зараз спокійно собі живе в Києві. У нас , що вибіркове правосуддя?

Читайте також