Прокуратура притягнула до відповідальності 10 посадовців Тячівщини

12
2

Тячівська прокуратура провела перевірки в 16 адміністративних комісіях при виконавчих комітетах сільських, селищних рад, які протягом минулого та поточного років розглядали адміністративні протоколи,

За результатами перевірки до дисциплінарної відповідальності притягнуто 10 осіб. 

Прокуратурою було встановлено, що деякими адміністративними комісіями при виконавчих комітетах сільських, селищних рад розглядались адміністративні протоколи, які їм не підвідомчі, а також на осіб накладались адміністративні стягнення з порушення двохмісячного строку з моменту вчинення адміністративного правопорушення.

Крім того, склад адміністративних комісій при виконавчих комітетах сільських, селищних рад не відповідали певним вимогам.

Адміністративними комісіями при виконавчих комітетах, при розгляді адміністративних справ протоколи засідання не велися, а якщо велися то з порушенням вимог адміністративного законодавства.

Також не проводили підготовку справ до розгляду, не з’ясовували усі обставини, що мають значення для правильного їх вирішення.

Виявлено також і факти безпідставного зволікання з направленням  постанов про накладення штрафу для примусового виконання до державної виконавчої служби, що в свою чергу призводило до неможливості в подальшому стягнути з правопорушників подвійний його розмір.

Відтак, за результатами проведених перевірок внесено 16 подань про усунення виявлених порушень, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 10 осіб, та скасовано 5 постанов про накладення адміністративного стягнення, а також скасовано 13 нормативно-правових актів.

Коментарі

З
закон

час уже ы Тячівську прокуратуру ретельно перевірити, особливо прокукрора Тячівського району, який "заводить" справи і потім "рішає" питання за немалі суми...куда дивиться внутрішня безпека Прокуратури України...де люстрація силових структур та інших державних посадовців...за що помирали Майданівці...

Л
Лоці

Цікаво а чому Братюк непоказав як бере по три долари США за кожен зрубаний кубометер деревини в Тячівсьму районі!

Читайте також