Прокуратура відкрила провадження через завищений тариф на воду в Ужгороді

3
6

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Прокуратура Закарпаття встановила, що комунальним підприємством "Виробниче управління водопровідно–каналізаційного господарства міста "Ужгорода" до структури тарифів на 2015 рік було безпідставно включено кошти амортизаційних відрахувань в сумі понад 900 тис. грн., які не були використані на відтворення (ремонт) основних засобів.

Таким чином, комунальне підприємство незаконно отримано значну суму коштів від споживачів, як оплату послуг по завищеним тарифам чим заподіяно збитків територіальній громаді.

— За даним фактом прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем якщо вони вчинені в особливо великих розмірах), — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Коментарі

1
11111

Також не понятні тарифи в обленерго

В
Варош

Наші чиновники отримують гроші (зарплату) за те, що постійно розповідають нам, що немає грошей, щоб щось для нас зробити

Б
Боббоі

Вони просто знущаються над ужгородцями із тою водою! Тарифи як в сахарі десь, а ще піднімають далі! Поздихали би вже. На жаль, ніхто нічого там розслідувати не буде - бо немає порядку і товсьо одна банда.

В
Варош

Ох, молодчаги. Давіть їх..

ВС
Володимир Сергійович

Тарифи вже в котре піднімаються,в Ужгороді вони одні з найбільших в Укр ,а Карташов ніяк не може змінити свою пісню,тіпа нема грошей,підприємство збиткове,грошей за електроенергію нема і т.д. Пора би вже прокуратурі розслідувати професійність дій або бездіяльність працівників КП Водоканалу,коли вся ліва частина Ужгорода,дитячі і мед заклади,більше доби були без води і ніхто навіть не думав організовувати хоча б якісь підвози чистою води!

У
Ужгородець

Завищення тарифів на воду, виділення мером собі 22,5млн гривень на пільгові перевезення, продажа землі на підставних осіб далеко не весь перелік порядної влади обраної за 500 гривень за голос. За що голосували за то й живемо .

Читайте також