Прокуратура встала на бік Народної ради Закарпаття

12
6

Прокуратура Закарпатської області направила до Закарпатського окружного адміністративного суду клопотання, в якому відмовляється від позовних вимог та просить закрити провадження по утворення Закарпатської обласної народної ради.

Також, прокуратура звернулася до суду з клопотаннями про закриття проваджень щодо рішень прийнятих на позачергових сесіях Рахівської, Мукачівської та Виноградівської районних рад, в яких зокрема йшлося про дострокові президентські та парламентські вибори, а також приведення Конституції України до редакції 2004 року, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області 

Коментарі

Я
Я

http://www.youtube.com/watch?v=YfJHAz3Lcyw Майдан, который не покажут в новостях

Г
гггг

Само корумпований орган в Україні це прокуратура. необхідно в кожному районі та області уповноваженого від громадськості із правом висловлення недовіри прокуророві.

С
свій

Процес очищення довгий і важкий,а якщо його не хочуть, кому зараз і так добре, ніколи, нічого не зміниться.І будьте певні що на Закарпатті і Мукачівщинні нех..я не поміняється в державних і силових структурах поки не буде народного контролю,а взагалі бюрократія на Україні безсмертна !!!!!!!!!!!!!!

З
Зривкорень

Что это за рада? Кто ее выбирал?

7
7

З Мукачівськоі прокуратури треба починати розгром,кримінал шиють на замовлення

І
Іван

Брехня!!!!! Як захищали злодіїв, так і захищають, переконався сьогодні у мукачівській прокуратурі!!! Не вірю, шкода людей які загинули за нас, за краще майбутнє, але чи буде воно для простих людей, нас із вами....навряд чи. При місцевій владі залишаються ті ж самі злодії, казнокради, корупціонери...а патріотів, відданих людей так і залишили з носом.

Читайте також