Прокуратура виявила, що адмінбудинок Ужгородського поштампту незаконно передали "Укртелекому"

23
1

В ході одного з моніторингів прокуратури було встановлено, що з порушенням норм матеріального та процесуального права прийнята постанова Ужгородського міськрайонного суду.

Нею було задоволено адміністративний позов ПАТ «Укртелеком» та скасовано свідоцтво про право власності Ужгородського поштамту на адміністративний будинок загальною площею понад 3 600 м.кв., що на площі Поштовій у м. Ужгороді.

Відтак, прокуратурою області вказану постанову Ужгородського міськрайонного суду оскаржено в апеляційному порядку до Львівського апеляційного адміністративного суду, пише прес-служба прокуратури  Закарпатської області.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також