Прокуратура викрила ще одного міліціонера-злодія

15
19

Попередній випадок, нагадаємо, стосувався рахівського слідчого, який на дозвіллі грабував квартири.

«Завдяки ефективному процесуальному керівництву Ужгородської міжрайонної прокуратури, в ході розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки було викрито і незаконну врізку в нафтопродуктопровід ДП "Прикарпатзахідтранс", що належить АТ "Юго-Запад"(м.Самара, Росія)»- повідомив прокурор Закарпатсьокї област і Олег Сидорчук.

У лісі, на околиці с.Циганівці, Ужгородського району, правоохоронці виявили несанкціоновану врізку - приварений до труби нафтопродуктопроводу металевий патрубок з шаровим краном на кінці та штуцером. 

Отож, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області було розпочато досудове розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185, ч.1 ст.292 КК України (крадіжка та пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафтопроводів та нафтопродуктопроводів), в яких фігурантом та, ймовірно, організатором є працівник правоохоронного органу, – Мукачівського Лінійного відділу УМВС України на Львівській залізниці.

В ході подальшого досудового розслідування дійсно було встановлено причетність до цього злочину працівника міліції. Останнього на даний момент за рішенням Ужго

родського міськрайонного суду тримають під вартою.

Стосовно іншого злочину, скоєного також працівниками міліції у Рахові, коли в помешкання заступниці голови Рахівського районного суду вночі приникли двоє чоловіків, один з яких – виявився працівником карного розшуку, а інший раніше судимий і намагалися винести сейф, то цих зловмисників вже затримано, їх повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15- ч.3 ст.185 КК України (замах на крадіжку) і наразі вони знаходяться в ІТТ Мукачівського МВ УМВС».

Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу прокуратури області. Контроль  за його ходом веде обласний прокурор, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідка:

ч.1 ст. 292 КК України Пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів, - караються   штрафом   від  ста  до  тисячі  неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян  або  виправними роботами на строк до двох  років,  або  обмеженням  волі  на  строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

ч.3 ст. 185 КК України Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, -  карається позбавленням  волі  на  строк  від  трьох  до шести років.

Коментарі

Р
Ромаха

Бакай кращий прокурор котрого бачили закарпаття!!!!!!!

О
Олександр

Цилюрик О.А - чмо. Кришував рейдерів в Деснянському районі м. Києва, відмазував розкрадачів державного майна від відповідальності, вчиняв незаконні дії в рамках слідства.

М
майдан

подумейте, про те, що нафтопровід м.Самара, Росія!!!!!!!Це ж не злочин!!!Це віддача росіянам!Вон забрали наше - Крим, а нам потрібно забрати їхнє!!!

О
Орсаг

О це і є справжні патріоти, які залишили свої родини, живуть на одну зарплату, половину з якої оплачують зйомні квартири, однак продовжують активно боротись з контрабандою, ігровим бізнесом, вирубками лісів та іншими корупційними схемами на Закарпатті, честь їм і хвала. Заступник прокурора області — Бакай Андрій Васильович (отаман) Начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні- Цилюрик Олександр Анатолійович Начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення - Гайдамака Владислав Віталійович Начальник відділу нагляду за органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби - Василенко Олександр Юрійович Начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції -Сільченко В’ячеслав Павлович Начальник відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері Тітаренко Євген Анатолійович

О
окл

а кришує їх той хто тут пише, щоб відвести від себе увагу. Просто смішно, а пише той хто хоче посаду заступника. Все просто

О
Олігарх

Дурницями займаєтесь! Ви б краще повязали того хто кришує гральний бізнес, хто продвигає і кришує наркоманію в Мукачеві...

У
Унгвар

забагато уваги Бакаю, то банальний алкоголик і клептоман з табличкою на дверях і завищеною самооцінкою

K
Kylemet

Шановні (або шановний) як зв'язатися з вами, хочу теж писати такі коментарі (будь на кого) але не безкоштовно. Дякую! (Вам як не як поміч викривати всяких там корупціонерів)

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
Правда

Пропоную на місце Бакая наступних кандидатів -: Кайла, Зареву, а ще краще Біловара. Вони справжні фахівці, в п"янках не помічені, переживають за людей. Ще можуть бути інші кандидати від Балог. Тоді відразу припинеться корупція і кришування в області, законність буде процвітати, люди будуть щасливі і заживуть в достатку. Бакай, збирай манатки зі зйомної квартири і звільняй посаду для справжніх закарпатських професіоналів, бо тобі до них далеко, не вмієш досягати таких вагомих результатів.

О
Оля

Бакая в Закарпатті пропагандувати не потрібно

Р
Робі

То з цими фахівцями, яких вся область знає, прокурор хоче відновити авторитет та довіру громадян до органу прокуратури, вони цей авторитет набували і з ними же його будуть відновлювати. ДЛЯ ЧОГО ПОТРІБЕН БУВ МАЙДАН?

Б
біглязь

крім пянок вони нінащо не здатні

П
Правді

А коли в тебе, сцикун, терпець увірветься ??? :))) Зайди сам до прокурора області і розкажи. Де тільки з"являється згадка про прокуратуру, відразу виливається бруд на Бакая. Усім вже зрозуміло, яке замовлення виконується таким чином. Можна порівняти із пропагандою Путіна - брехливою і нахабною.

П
Правда

В даному випадку дійсно спрацювала прокуратура, взявши на себе функції оперативників, бо, на жаль, якраз деякі працівники міліції покривали ці врізки.

П
Правда

Скоро пінгвіна Бакая на екрани і шпальта випустять лапшу на вуха уже вкотре вішати про страшні досягнення у боротьбі зі злочинністю, а особливо з корупцією. А може про шалені результати розкриття підпалів у області розкаже бо квартал закінчився. Уже його паперового палили, а він продовжує читати заучений текст із року в рік придурок і не ганьбиться. Хай журналісти співставлять тексти, які видала пресслужба прокуратури у минулому і цьому році, лише цифри міняють. А Бакай свою пи...ду би закрив, бо вся область знає, що саме він покриває всі корупційні схеми в області, бридко слухати. Прокурор області не розуміє, що тримає під собою бомбу сповільненоі дії? Колись терпець увірветься.....

Р
Рома

Пан прокурор спочатку у Зареви і Бакая запитає скільки прокуратура має з врізок, чи підлеглі не доповідають?

Р
Рата

Шановні прокурори у білих сорочках і краватках. ВИ особисто ВИ, хоч один злочин розкрили???? Про що і кому ви розхказуєте? Вашими балачками вже всі ситі!!!!! Звітуйте собі там , у кабінетах!!!

Т
Толя

Перестаньте дурити людей, чи може то прокурор виявив врізку і міліціонера схопив за руку, чи може прокурор розслідує справу? Противно слухати пресконференціі прокурорів, хваляться здобутками інших правоохоронців. Про свої здобутки розкажіть шановні у кришуванні контрабанди наприклад чи ігрового бізнесу, чи тих же врізок у трубопроводи.

Читайте також