Прокуратура викрила закарпатських службовців, які видавали фіктивні довідки

7
4

Сьогодні, 25 лютого трьом службовим особам-членам організованої групи одного з товариств краю, повідомлено про підозру в тому, що вони, з метою легалізації перебування транспортних засобів ввезених на територію України з-за кордону, за грошову винагороду, видавали громадянам фіктивні довідки щодо перебування цих автомобілів на ремонті.

За інформацією старшого прокурора відділу прокуратури області  Віталія Брунцвика: «Вказані дії службовців кваліфіковано за ознаками ч.3 ст. 28, ч.4 ст. 368-3 та ч.3 ст. 28, ч.1 ст.366 КК України - одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, вчинене повторно та вчинене організованою групою, а також внесення о офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, вчинене організованою групою».

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вказані кримінальні правопорушення службовцям загрожує покарання до семи років позбавлення волі, пише прес – служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

Р
русин

А не ганьба нашій доблесній прокуратурі "трубіти" про такі"грандіозні досягнення"! Де ваша "честь мундира"! Люди ж видять у яких хоромах живете,і на яких дорогущих лімузинах розшиваете,хоть і позаписуваних на тещ.Зарплати у вас хоть і захмарні,все рівно не дотягують на то як живете. І після сього вам не ганьба!

В
Варош

От сесе організована злочинна група!!!.... Якийсь шаромижник липові справки писав, аби машини не ганаяти за границю на відмітку. Було му дати по гузиці, та заставити заплатити штраф, а не кіно крутити.

В
вася

Пишіть нормально-машини на словацьких номерах катаються по 2 місяці без пересечок,потім за 200-300 грн робиться довідка про ремонт,10 грн погранцу і все ок

М
Марина

Читаючи останні статті про викривання корупції (особливо ті, які стосуються державних службовців)спадає на думку ,що раніше вся міліція, та прикордонники та даішники на роботі нічого не робили ,лише ходили на роботу не знати нащо. Мені дуже цікаво ,чи це реклама ??чи наспрвді щось міняється в цих установах??і чи на довго??

Читайте також