Прокуратура взялась за "Закарпатавтотранс", через відмову у пільгових перевезеннях

13
12

Розпочато кримінальне провадження стосовно службових осіб ВАТ «Закарпатавтотранс» за фактом зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми.

Мова йде про ситуацію, коли службовці ВАТ«Закарпатавтотранс» незаконно обмежили, а в окремих випадках, відмовляли у реалізації пасажирських квитків пільговим категоріям громадян автобусним транспортом загального користування.

Внаслідок таких протиправних дій грубо порушено права незахищених верств населення, для яких нормативно-правовими актами гарантовано безкоштовний проїзд, що у свою чергу підриває авторитет органів державної влади та місцевого самоврядування, а відтак, заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам окремих громадян  та державним інтересам.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 3641  КК України внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування, пише прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Коментарі

6
666

Для "до студента" Боже, який мразам. Особисто Ви, коли в останній раз, для когось, щось зробили задарма? Да як з Вами можно жити в одній країні? "нелюди які хочуть заробити"... А для чого бізнес тоді??? ВИ дістали всіх своїм Совком. Все, що відбувається зараз в державі від вашої Совковості. Самі кожного дня задарма в Ужгород на роботу іздите, а Законом прикриваєтесь. Ну то підіть до Губернатора і вимагайте, щоби він компенсувал вартість перевезення, що тоже по Закону.

6
666

Заробляти на сенсіонерах є гріх? Знаєте, що... да ви взагалі рештки совісті втратили. Знати Закони? І де в світі є така халява? Це, що державні автобусі? А, що Губаль відповів перевізникам на прпозицію самому возити пенсіонерів задарма? У мне інший бізнес... Ви не розумієте? НЕ БУДЕ НІЯКИХ АВТОБУСІВ ВЗАГАЛІ! Ніхто вас більше, задарма возити не буде!

6
666

Я так розумію, що тепер я біду платити по 30 грн. і доплачувати за тих пенсів, що без діла кожного дня до Ужгороду мотаються... Як цей Совок дістал!!! НЕхай наша люба і турботлива держава компенсує вартість проїзду пенсам на пряму, нехай вони, а не власники автобусів із нею потім судяться, доводять що у них були поважні причини їхати і т.п.

В
Вася

Якщо автобус буде везти 20 пiльговикiв i одного пасажира скажiть чи заробить вiн хоча би на паливо? думаю що нi. Платити повиннi всi, а пiльговикам за великi заслуги перед державов, нехай держава компенсує iз свого кармана. Кому що тут не понятно, голосували за риночнi вiдносини, а тепер себе iз цього голосування вилучають, не порядок.

ВВ
Відповідь Васі

Не знати хто і коли проголосував за риночні відносини.Здається,що Ви теж і з тієї когорти перевізників,яких так захищаєте. Не правильно трактуєте закони,бо зовсім в них не орієнтуєтеся. Адже чинним законодавством України передбачені пільги пенсіонерам та іншій категорії осіб на проїзд у всіх видах транспортуміського,обласного та міжобласного сполучень(за винятком таксі) при пред"яленні ними відповідних посвідчень.Якщо цього не знаєте,то й трендіти не треба.Спочатку розберіться в законах,а після ставайте на захист бандитів,якщо таке Вас влаштовує.Та наголошу особисто Вам,Василю,що заробляти на пенсіонерах і людях похидого віку є гріх. Слава Богу,що нарешті в цьому питанні наводиться порядок. Всіх перевізників із їхнім власним транспортом слід би хоча на один місяць відправити в зону АТО,щоб там проявили свою нахабність по відношенню до сепаратистів. Напевно після цього змінили б своє ставлення до пенсіонерів тощо. Ви теж не будете вічно молодим,у цьому будьте впевнені.

В
Вася

Шановнi ви проголосували за риночнi вiдносини а тепер видумуєте кому пiльги, кому знижки. Все в риночнiй економiцi повинно бути заплачено, платiть i не думайте над цим. Кому держава дала пiльги збирайте бiлети несiть до влади, а вона вам все компенсує, це повинно бути предбаченно в бюджетi, раз пiльги, повинi бути i фiнанси на їх реалiзацiю.

ДС
до студента

Відповім Вам,шановний студенте,на запитання,чому так роблять автоперевізники. В першу чергу тому,що більшість із них стали нелюдами і паразитами. Вони думають тільки про те,якби за рахунок інших збагатити себе,поповнити свою власну кишеню.Звичайно,що за такі вчинки вони і їх чадо понесуть кару Божу і горітимуть в пеклі. Цього покарання такі особи,які знущаються над людьми,беззаперечно заслуговують. По-друге,що по даному питанню бездіють правоохоронні органи,які не реагують на порушення законодавства з боку ідіотів і мерзотників,бо інакше таких не назвеш. Закони в країні існують нормальні,але більшість із них не діють завдячуючи нинішній владі,котра також закриває "очі" на цей безпридєл. Щоб в подальшому ці ганебні факти були викорінені,Вам,студентам,з цього слід зробити певні висновки і коли влаштуєтеся на роботуз душею і повною віддачею треба робити все для людей і для народу,а не дбати лише про свій власний добробут, як поступають пройдисвіти по відношенню до Вас.

Р
року

нико тя задарь не спалить, маш мати з собов канту бензину,а крематорій роблять аби спалювати контрабанду, і наркоту, бо менти унічтожают, а она знову появляеся на таможні

Р
рок

Зпозад чого такий хайдер? З червня і так усі пільги будуть одмінені. Учіться "ЖИТИ ПО НОВОМУ". Задарьного нич не буде, хіба шо у тому крематорію який у Мукачові планууть, будуть задарь спальовати тих ко неудержав тої жизни "НОВОЇ"

С
Студент

Підскажіть будь ласка а чи мають вони право відмовляти студентам в знижці зі студентським квитком? І чому вони так роблять/

ДБ
до Бенца

Не розумнякуйте,бо лише із-за підтримки таких, як Ви розуменників,у країні повний безпридєл. Нарешті керівництво держави взялося за наведення порядку у всіх сферах. Треба б у всіх районах області,щоб органи прокуратури на місцях порушили кримінальні справи відносно всіх керівників автотранспортних підприємств,які займаються перевезенням пасажирів. Не відомо по якій причині ці гади і подлеци залишили пільг на проїзд пенсіонерів та іншої категорї осіб? Їх місце за гратами,бо закон діє,а вони сволочі його скасували. Таким керівникам горіти в пеклі.Скоти одні,а не люди.

Б
Бенца

Но, туй тоже заробиме купіку

Читайте також