Прокуратура взялася за "Пластком" та ужгородських освітян через 80 тис.грн.

11
0

Прокуратурою м. Ужгорода за результатами проведеної наглядової перевірки за додержанням і застосуванням законів вимог законодавства при використанні бюджетних коштів, порушено кримінальну справу за фактом розкрадання бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення посадовцями ТОВ „ Пластком” та управління освіти Ужгородської міської ради ( ст.. 191 ч. 3 та ст.. 366 ч. 2 КК України).

За інформацією прокурора м. Ужгорода Івана Штефанюка, службові особи ТОВ „Пластком”, вступивши у злочинну змову з посадовцями управління освіти Ужгородської міської ради, зловживаючи службовим становищем та маючи на меті незаконне заволодіння бюджетними коштами виділеними загальноосвітній школі  № 6, які мали  бути використані на проведення реконструкції будівлі та заміни вікон, підробили документи - внесли  у акти виконаних робіт неправдиві дані про нібито проведені роботи  із ремонту штукатурки на суму понад 42 тис.грн.

Так само вони  підробили документи і внесли дані про виконані роботи із ремонту штукатурки зовнішніх та внутрішніх прямолінійних укосів у ЗОШ № 20 на суму майже 29 тис.грн.

 На підставі цих підроблених документів, на рахунки ТОВ „ Пластком” Ужгородською міською радою незаконно було перераховано майже 80 тис.грн..

Прокурорською перевіркою встановлено, що роботи з ремонту штукатурки у вказаних школах не проводилися.

Розслідування  даної кримінальної справи триває.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також