Прокуратура закрила справу проти гендиректора ТВі

11
1

Прокуратура Києва скасувала постанову податкової міліції Солом'янського району Києва про порушення кримінальної справи проти гендиректора ТВі Миколи Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.

 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури, повідомляють Українські новини.
 
"Прокуратурою Києва винесено постанову про скасування постанови податківців про порушення кримінальної справи відносно Миколи Княжицького", - наголошується в повідомленні.
 
У п'ятницю за дорученням Президента Віктора Януковича і за вказівкою генерального прокурора Віктора Пшонки відбулася перевірка законності порушення зазначеної справи.
 
Її проведення було доручено заступникам генпрокурора Євгену Блажівському та Віктору Войцішену.
 
В рамках перевірки Генпрокуратура встановила, що справу проти Княжицького "було порушено без належної перевірки і без достатніх на те підстав".
 
Як відомо, 3 липня податкова міліція Солом'янського району Києва порушила справу проти Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.

Коментарі

Ю
Юля

А хто понесе відповідальність із податківців за зловживання та перевищення своїх посадових обов"язків, за незнання законодавства.Треба цього слідчого самого в першу чергу притягти до відповідальності і гнати в три шиї з роботи за невідповідність займаній посаді!

Читайте також