Прокуратура завела справу на закарпатського чиновника, який за 3500 гривень мав посприяти творчому колективу

11
3

Чиновник пообіцяв посприяти закарпатцю в оформленні шенгенської візи.

Вчора, 12 серпня Ужгородською міжрайонною прокуратурою, повідомлено начальнику відділу Ужгородської РДА про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

За 3500 грн. неправомірної вигоди, службовець обіцяв закарпатцю незаконно включити його в списки творчих колективів, на підставі яких, в подальшому Генеральне консульство Словацької Республіки в м. Ужгороді видало б візи для виїзду до країн Шенгенської угоди.
Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводить слідчий відділ Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області, процесуальне керівництво в якому перебуває на контролі Ужгородської міжрайонної прокуратури.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України, передбачає   покарання у вигляді  позбавленням  волі  на  строк  від п’яти до десяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
 

Прес – служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі

1
102

За які досягнення помічник ректора мду Демян ярослава, приказ про встановлення ій захмарної зарплати можна було бачити в інтернеті(для окозамилення під видом скорочення штатів, вмісто начальника АГР,ректор натоміст вводить собі помічника,служницю задницю підтирати,ізвінітє за порівняня), коли брак фінансированія. Так от ця помічниця стала уже старшим преподаватєлем на економічній кафедрі у Проскури В.В.даже без відкритих пар.це додаткова доплата до шаленої зарплати на посаді помощника.тут не має нецільового использовпния бюджетних грошей, одні роблять за мінімальну платню, а комусь і на заробітки їхати не треба. Де фінінспекція?обовя0ково перевырити!102

М
МДУ

говорят, что мду распускают, ето правда? мол провал вступительной компании, учителей надо сокоращать, некого учить,все "ученые" все дохтора купленных наук.кого эти бездари будут учить? Один из знакомых както сказал, што под вывеской мду работают одни торгаши из кооперации, жиды, спекулянты, аферисты, проходимцы, кареристы шуллеры,старатели золотых рудников,прокуроры, корупционеры,их жены,любовницы,депутаты,мамки, папики, кумы, сватья короче весь сброд высшего общества, которые организовали фабрику по производству низкопробных дипломов.Но заметьте все с "званиями", интересно куда пойдут эти все "сливки" когда эту частную лавку во главе с доктором психологии ликвидируют в скором будущем? Все на фронт, вместо тюрьмы на исправление.

Х
хабар?

та се се мелочи жизни! се так для статистики, для галочи, на туй неділі взяли тоже хабарника директора коледжа мукачувського університету, мду, кажут ош тото ректора робота, він у такий спосб убирає людей из свого путі.Усі жулики уйдуть сухими із води, як каут.

Читайте також