Прокуратура зайнялася "махінаціями" у гуртожитках УжНУ

6
1

Прокуратура міста Ужгорода організувала проведення перевірки, щодо можливого порушення антикорупційного законодавства посадовими особами Ужгородського національного університету.

Перевірка ініційована на основі публікації в регіональному Інтернет-виданні, у якій іде мова про те, що плату за проживання у гуртожитку розділено, тобто певну суму студенти сплачують у відділенні банку, а 100 грн. сплачують комендантам гуртожитку готівкою, без відповідних рахунків та чеків.

У повідомленні також наголошено на тому, що у разі несплати вище вказаних коштів студентам відмовляють у поселенні у гуртожиток.

Відтак, прокуратурою міста направлено до Ужгородського МВ УМВС вимогу про проведення відповідної перевірки в межах своєї компетенції.

Хід перевірки прокуратура міста Ужгорода тримає на контролі, пише прес-служба прокуратури міста Ужгорода.

Коментарі

С
студент

заодно могли б перевірити як студенти в обовязковій формі сплачують викладачам "зелені" за здачу екзаменів. Це набагато більша корупція, результат якої можна перевірити дуже просто: подивитися в яких "маленьких" будиночках живуть і на яких розкішних машинах їздять "проффесори" УжНУ...

Читайте також