Прокурор та міліція Мукачева привітали дітей з святом (ФОТО)

60
1

Новорічні та Різдв»яні свята - це найбажаніші свята, які чекає дітвора. На жаль, у нашому краї є діти, які обділені щастям мати власну родину.

До вихованців такого дитячого-будинку - інтернату 6 січня, напередодні святкування Різдва, завітали начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Михайлович Швенда та прокурор міста Руслан Йосипович Біловар.

На сьогоднішній день у цьому закладі виховується 96 дітей з фізичними та розумовими вадами. Та не дивлячись на проблеми зі здоров»ям, діти з величезною радістю, надією і нетерпінням зустрічають кожен прийдешній день. Особливо радує вихованців цього дитячого будинку, яким вже 30 років керує досвідчений педагог Василь Юрійович Маркулін, спілкування і увага з боку оточуючих. І начальник міського відділу міліції, і прокурор м.Мукачева з чуйністю,  увагою  і турботою поставились до кожної дитини. Привітали солодкими подарунками з Новим роком, з наступаючими святами, побажалиміцного здоров’я, добробуту і здійснення мрій та бажань у 2012році.А вихованці дитбудинку в свою чергу подякували гостям різдв»яними колядками.

Наприкінці зустрічі керівники правоохоронних органів запевнили, що подібні добрі справи не будуть одноразовими, адже переконані, що передусім такі діти чекають свята, найбільше напередодні Святого вечора та Різдва.

Коментарі

М
мукачівець

шкода дітей ош не мають батьків. а тепер іще прийли взаточники за наші не малі бюджетні гроші дарують якісь подарунки. взяли б приклад з Лабоша.

Читайте також