Прокурор Закарпаття: Голова Перечинського суду, який скоїв смертельне ДТП, вміло відтягує слідство

16
8

Про це розповів Володимир Янко, прокурор Закарпатської області, сьогодні на прес-конференції.

"Справу адвоката Амаровича веде слідчий відділ. З огляду на те, що він суддя, відносно нього діє спеціальний порядок притягнення до відповідальності. Наприклад, винести підозру судді може тільки Генпрокурор або його заступник, взяття під варту теж може бути тільки за поданням Генпрокуратури", - розказав прокурор.

"На даний момент по цій справі тривають біля 200 спеціальних експертиз. Хід розслідування контролюється і мною, і Генпрокуратурою. Віктор Амарович є юристом і використовує всі правові можливості щоб тягнути слідство", - повідомив Володимир Янко.

Нагадаємо, закарпатський суддя Амарович, який ледь тримаючись на ногах, скоїв ДТП на "Pajero" біля села Середнє. Там, він в'їхав у "сімку" водій якої загинув на місці.

Мукачево.net

Коментарі

Д
Дааа

Та лишіться балажки она з ушиткими розщиталася а сись колега зажав бабло вот и все бабло перемагає всьо

ДП
До ПРОКУРОРА

Шановний Володимир Янко будь-ласка візьміть під свй контроль також справу смертельного ДТП (21.11.14. с.Глибоке де померли 2 людей), яке скоїла лікар Балаж Наталія Борисівна. Для Вас від вірян велика християнська п о дяка . Не дайте гріху перемогти, будьте хоч ВИ Л Ю Д И Н О Ю.

7(
777 (оригінал)

Ставте вірно наголоси: це не суддя-вбивця такий грамотний, а працівники міліції і прокуратури - такі нездарі, або дуже вмотивовані зеленими грішми. Суддю віддайте на "співбесіду" родичам та друзям покійного водія "сімки", а в цей час займіться виясненням, звідки у п’ющого "Паджеро"?

ДЮ
ДО ЮРИСТА

Цей СКОТ (Амарович) мав здохнути вже давно за сльози і прокльони невинних людей Мразь , щоб він здох

Т
Точок

Казав Бенца - нич із сього не буде

1
123456

закрпатский тандем вбивць-лікар Балаж Н. і суддя Амарович алкаші! А ще працюють на державних роботах.Генпрокурору треба лінзи і лупу, щоб уже навів порядок із безпредєлом на Закарпатті.

Ю
Юрист

Янко дебіл , такий самий як і слідчий , що веде справу , хтось може собі уявити 200 експертиз !!!!!!!!!! Він хоч розуміє , що він несе , деградація прокуратури , ідеологом якоі є Бенца і його ненажерлива зграя починає випереджати даунів з поста в Нижніх воротах , саме там Янку і працювати б , а по суті - просто шантажують Амаровича , щоб приніс гроші , бо не все так просто з доказовою базою . Віктор Петрович - тримайтесь і не ведіться на шантаж цих людожерів

1
111

Аде справа лікарки Балаж, бо мама-директорка аграрного коледжу хвалиться що за 2 млн, відкупила дочку. Прокурор треба відповісти.

Читайте також