Прокурор Закарпаття розкаже про боротьбу з корупцією

4
8

Завтра, 17 вересня, на 11 год. Заплановано брифінг прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Про це повідомляє прес-служба проуратури Закарпатської області. Темою зустрічі буде «Боротьба з корупцією в регіоні».

Захід відбудеться в приміщенні облпрокуратури (вул.Коцюбинського 2А).

Коментарі

МО
метастази онкопухлини

Усі ставленики злочинця Пшонки, а відповідно його смотрящего Бенци, котрий відповідав за кадрові призначення в органах прокуратури краю мають піти (ті які зловживали владою) чесно у відставку, або пройти люстрацію. Відразу видно буде наскільки ця пухлина була небезпечною. Без кардинальних змін, Україна як держава не відбудеться.

І
Ірина

19.09.14р. в Хусті проходять атестацію медичні сестри Рахівського району в яких старша медсестра В.І.Федурця вимагає по 400грн. взятки.Пане прокурор працюйте ,а ми подивимось на вашу "боротьбу"

Ш
Шарік

Громадськість вкотре почує багато статистики і дуті цифри. Починати потрібно із самого Сидорчука, бо його Махніцький добре навчив з корупцією "боротися"

Л
Леонід

Хай краще розкаже Закарпатцям, коли будуть розкриті підпали? Бо то як він з корупцією бореться і торгує посадами всі давно знають. Вже тут були такі як він борці, які напакували валізи з грошима тай спокійно поіхали далі боротися

ПБ
Про бджоли і мед

Сміх та й годі

Н
Надія

Це верх цинізму, він над нами знущається? Жодного прокурора з часів Пшонки не поміняли, про яку боротьбу з корупцією він розповідає?

І
Іван

Смішно, позорище

С
Сидорчук

Дайте гроші

Читайте також