Прокуроратура вирішила перевірити, чи правильно закатали 32 мільйони у закарпатські дороги

13
0

Про це йшлося на міжвідомчій нараді з порядком денним «Стан додержання законодавства наавтомобільному транспорті, в т.ч. в системі автодорожнього комплексу».

Як поінформували у відомстві, на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування області виділено та використано бюджетних коштів на загальну суму понад 32 млн. грн. Тому в прокуратурі наголосили на необхідності активізувати діяльність відповідних контролюючих та правоохоронних органів щодо виявлення фактів вчинення кримінальних правопорушень в автодорожньому комплексі.

У відомстві наполягають, що слід організувати систематичні перевірки з питань законності розміщення рекламоносіїв та автозаправочних станцій – наголосив прокурор. Адже, додають у прокуратурі, вздовж автомобільних доріг загального користування розміщено 476 рекламоносії, четверта частина з яких знаходиться безпосередньо в межах смуги відводу вказаних доріг. Одночасно, у смузі відводу автомобільних доріг державного значення області розташовано 164 автозаправочні станції.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також