Прокинулась совість: На трасі Київ-Чоп біля Сваляви почали засипати ями (ФОТО, ВІДЕО)

23
11

Про це повідомив кореспондент Mukachevo.net з місця події.

За попередніми даними, дорожники почали ремонтувати незначний відрізок міжнародної траси, від знака "Сусково" у бік Сваляви. Саме зараз там працює важка техніка та дві бригади по 6 чоловік.

Нагадаємо, саме на цьому відрізку нещодавно купа машин втратила колеса. Тоді автівки з пробитими колесами і погнутими дисками, через ями, стояли на узбіччі дороги на відрізку від Чинадієва до Сускова.

Згодом з'явилось ще одне відео, на якому водії жалілись на ями, та показували авто без коліс.


Коментарі

Й
Йосип

Паланок бачили ? Там вобще пі*дєц біля алми

V
vin

А поліція, щось нічого не робить. Сітуація з ямами на трасі критична, а вони по місту їздять по всяким дурницям до водіїв придираються. Треба людям допомагати в біді, налогоплатникам - а не по кущам ховатись. Повертаємось знову до старої міліції ?

Н
Нiмець

Я ужек 3 роки роблю у Нiмцях дороги. Та кiть зробеме латку 5мм висоту та ужек ся вадять.дозволяють до 2.5мм Конешно платят файно

Р
Рем

Державним адміністраціям зараз не виборами треба займатись, а рятувати інфраструктуру - зараз цілий тиждень в області очікується суха і відносно тепла погода. Якщо протягом цього тижня нічого не буде робитись - тоді вже народу пора би проснутись і щось діяти.

Р
Рем

А інші дороги - що з ними: "Мукачево-Сільце-Хуст", "Берегово-Іршава", "Пряшівська та Берегівська обїзна в Мукачеві" і т.п?

Д
Дюло

Се називаєся мертвому примочка. Ефект той самий.

М2
Мукачивець 2

Просто уж больно сильно предали огласке эту проблему, вот и решили замылить глаза. Уж больно много народа пострадало, хотя может и какой-то чиновник влетел в яму.

Т
ТУруруді

А де каток? а де спецтехніка? чи це просто знову на 2 тижні до першого дощу? як можна "жабою" взагалі трамбувати асфальтне покриття?? якщо вона взагалі нічого не втрамбовує!!!

Ж
жора

респект и уважуха )

1
1234

Ще якби у них совість проснулася на Дорозі Мукачево Рогатин від залужа до Мукачева, ділянку якої в 10 км потрібно їхати майже годину. А ще більше цікаво чому сплять правоохоронні органи на серпантині Залужа новій дорозі нема і 5 років а її вже скоро нема....

ЙБ
Йойчі бачі

Йой йой но се вже ай.Лем ми ся видить што втот асфальт зийде довєдна з снігом.

Читайте також