Пронесло? Закарпатських податківців серед затриманих силовиками у справі Курченка нема

4
8

Про це Mukachevo.net інформують власні джерела у ДФС та поліції, а також цю інформацію в офіційному коментарі редакції підтвердив військовий прокурор Ужгородського гарнізону, уточнивши водночас, що слідчі дії в Закарпатті у цій справі також проводяться.

Саме військова прокуратура спільно з поліції сьогодні проводить спецоперацію відразу в 15 регіонах України у справі одіозного олігарха часів Януковича Сергія Курченка. Наразі відомо про загалом 450 обшуків за участі 2000 полісменів та 500 прокурорів.

Слідчі дії проводяться також і на Закарпатті за окремим фігурантами справи, але затримань нема. Натомість, МВС влаштували онлайн-трансляцію доставки затриманих податківців гелікоптерами до Києва.

Наразі відомо, що серед затриманих є так званий «смотрящий» Сергія Курченка екс-очільник податкової Харківщини Станіслав Денисюк, а також очільник податкової Луганщини Олександр Антипов, при чому під час затримання у нього вилучили валізку, в якій було понад $3,5 мільйонів.

Коментарі

М
Мигаль

Пронесло їх! Ага, рідким пронесло. Пакувуть ташки и чемодани))

Ф
феміда

Се Насіров усіх їх запустив , зараз го отмажуть вже.. за сяку помощь

А
Адвокат

Податківцям на Закарпатті то пронесло, а ось прокурорів будуть брати в черговий раз. Так прокоментував Луценко у Верховній Раді. Нашого Петруню уже бачили з чемоданами у Вені на вокзалі. Панову там чекає, надіється що співтовариство Марії-Терезії окаже їм притулок. А ось що Бенца робити ме, з касирами-братюками? Оказуються що Генеральний про прокуурорську касу "взаємопомощі" знає і як ставали прокурори в районах за рахунок цієї каси, також у курсі. І до кого, вже навіть після революції Гідності, в Мукачово після представлення нового обласного, заїзжав Щокін. Там же й вручались за районників "преміальні". Вшитко той Луценко знає - Бога му.

В
Василь

Чё так мало рогатих терористів в прокурорському одязі? - треба хоч 100.000 сільських родичів-холуїв прилаштувати до державних годівниць, - кров смоктати з горожан,поки горожане не передохнут всi до Беніної мамі,працюючи на задоволення хотелок цієї сучьей армії. На весь Дебрецен(друга столиця Венгрiї) 1(один!!!) прокурор і 2(два!!!) помічника. Цілком справляються - варош,на відміну від Мукачево,рогатими окупантами НЕ розграбований. Тому,що в цивілізованих країнах тупих сільських злодіїв,одружених на своїх рідних сестрах,в принципі не підпускають до державних посад. На Україні ж 26 років ці тупі сільські шимпанзе окупують всi структури влади,що призвело до тотального розграбування індустрії,авіації,флота,високо точних галузей економіки,вимороку 15.000.000 чоловік,в більшості своїй саме городян-державників...до Громадянської війни довели республіку...і все крадуть,крадуть,крадуть використовуючи службове становище в особистих,злочинних цілях і наживаючись на крові народу...Виродки рогаті!

П
Правда

а де ті "діамантові прокурори"???? скільки було шуму!!!!! тут теж так буде. зіб'ють бабки і все заглохне. цим теж треба гроші, і немалі. а як їх заробити не знають. от і знайшли вихід потрусити як грушу. може рясно впаде.а судячи по куферу з 3.5 мільйонами доларів, впаде дуже рясно!

3
3

Стрясуть бабло под ноль i вiдрустять.

1
1

Через місяць-другий ніхто й не згадає за цю справу. З відомих причин :-)

МЗ
Мукачівський з Міжгір'я

Валізка на 3,5 мл. у.е. ))) Все буде добре.

Читайте також