Пропаганда Орбана переконує громадян, що санкції ЄС проти Путіна - це "бомбардування" Угорщини

5
13

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє Telex.

На урядових постерах в Угорщині, які рекламують опитування думки з приводу санкцій ЄС проти Росії за війну, санкції зобразили як "бомбу", що загрожує угорцям.

Постери, що інформують про майбутню "національну консультацію" з приводу санкцій, з’явилися спершу на урядовій сторінці у Facebook, а з 18 жовтня - на вулицях у багатьох містах країни.

На них написані гасла "Мир потребує сили" та "Санкції Брюсселя руйнують нас". На другому плакаті санкції зобразили як бомбу.

Коментарі

П
пітюкови

« хто зневажає рідний край, той серцем немощний каліка» … Що ти особисто зробив, щоб поміняти нашу державу на краще? Але без « я нічого неможу, я ніхто, я імпотент, голосування не допоможе, і не буду робити, бо то не допоможе, і не буду писати, і не буду скаржитися, бо то пусто…»

І
Інформаш

Орбан збирається піти з влади після наступних виборів. Людям за 60-65 років нема що сидіти в владі. Вони лиш наживаються та комовство поширують. Із=за таких стариків лише проблеми всюди.

М
Малі

Ех....продовжуйте, дивіться що робить Угорське правління, тим часом Франція включає задню, а потім німці також розпочнуть. Зрозумійте якщо виникне питання що віддати пару КМ2 від України для рф і так цей жах закінчеться тоді вони це зроблять. Мадярів 100 років тому прям так розвели а тепер черга повторити сценарій. Історія повторяєтся.

Р
Реаліст

До 20.22...Ну не буде угрії в складі ЕС і що з того? Нарозказували вам що ЕС то рай на землі і ісі як барани повторюють ЕС ЕС іжемо до ЕС.Головне що навіть у ЕС ніхто і не каже про вихід мадярів з ЕС та процедури виключення держави з ЕС нема тільки по своїй волі а нье туй кожен другий баран виключать з ЕС виключать ЕС....Ви хоч поживить у ЕС трохи потім побачите що то.Рік тому на Україні набагато краще було ні у ЕС.

ДС
До Степана

Не переживай за Європу, куплять газ не у мацкаля вонячого. А от чи буде Угрія в складі Євросоюзу то цікаве питання.

1
1956

Щоб лани широкополі, І Дніпро, і кручі Стали вам поперек горла, Пацькуни (модяри) вонючі .

Ц
Ціґань

як закарпатський челянник може розсуждати, ко буде мати из сього вигоду??? яка вигода?? я усьо своє життя ненавідів комуністу тай мацкалю. бо усьо то, щось ме молоді люди хотіли у 70их боло на западі. туй кроме боканчу тай брезинтяку не боло нич!!! дітваком колекціоновавим пусті пачки з імпортних ціґару. доброго не боло нич!!! помідори крумплі гниляча продавали. молоко сметану водов розбавляли так як і вино на розлив. про мукачівськоє пиво и не говориме. ко типирь при розумі хоче уби то ся вернуло? закриті границі, слова не мож уповісти. а путін исе і несе. чи може думаєте ош не знає, як би нам дав газ задирь? кіть не хочете боти проти кацапа, та будете из ним уже як раби іти до ламанша! тумани!

Т
Троцкій

Правами нац.меншин дуже переймався Гітлер. Німецька пропаганда аж захлиналася у 1939 році про те як чехи душили сілезьких німців, як поляки кастрували німецьких чоловіків у Данцігу. І фюрер мусив ввести там армію. А коли німці вступили у Прагу, угорці зайняли Закарпаття. Якась дуже знайома ситуація.

ДЧ
До читача

Пане читач , як ви вважаєте в союз приймуть країну де такий рівень коррупції, жахливий стан економіки, порушення прав нац меншини та війна. До Євросоюзу нам ще років 20, ніхто не буде приймати щоб ділити бюджет з бідноб країною, країною олігархів

С
Степан

Дуже цікаво як пройде перша зима в Європі без рус газу. Говорять для населення знайдуть газ а підприємства можуть зупинитися чи змінити дислокацію. Наприклад німецький бізнес зараз перебирається до США. А це втрата ВВП, робочі місця .. іт.д. Весна покаже як євро стоїть проти доллар. Скоріш за все Європа загнана в кут . І чи буде вона так існувати далі час покаже

Б
Бедолаги

А інші країни які витрачають свої кошти на підтримку України і розірвали бізнес з Росією. Може здатися і поцілувати дупу путіну? При війні проти Гітлера всі були ще в більших мінусах

Ч
читач

До реаліста:Україна дуже скоро буде в ЄС, а от Угорщині, яка одна з усіх країн Євросоюзу відкрито підтримує терориста пуйла , може готуватись до виходу. І це підтверджує ті санкції, які застосовані Євросоюзом проти Угорщини.А те, що кацапія монополізувала Європу газом і тим самим диктує свої умови, зрозуміло всім давно, і це буде перша зима в Європі, без кацапського газу.Тим більше , що на ринку газу є пропозиції на багато дешевшого газу, ніж пропонувала кацапія.А вся біда в тому, що в газпромі кацапії Орбана 25% вкладу, от він і біситься через втрату цих грошей, і втягує у ці санкції народ Угорщини.От і вся правда!

М
Мукачівець

Реаліст ! Ви абсолютно праві! 100%!

Читайте також