Прощавай, Драгобрат: Як чиновники розтягують лижні спуски під «пасовища» (ВІДЕО)

22
8

Найвищий гірськолижний курорт України Драгобрат у перспективі міг би скласти достойну конкуренцію розкрученому Буковелю. Якби не чиновники, що розривають тутешні землі на шматки.

Останнім часом місцеві мешканці почали помічати на землях популярного курорту кілки, що позначають межі земельних ділянок. Все б нічого, якби вони не були встановлені прямо на лижних спусках. Виявилось, що десятки гектарів землі в зонах катання та під витягами чиновники виділили під сільське господарство та садівництво, простішими словами, під городи та пасовища. Відтак, найпопулярніший зимовий курорт Закарпаття опинився на межі руйнування.

Серед власників ділянок – представники рахівської «еліти», брат екс-депутата облради Михайла Бунтушака, а також дружина депутата Закарпатської облради від партії «Відродження» Івана Чубирка.

Більше – у розслідування «24 Каналу».

Коментарі

U
Unnamed

до Кот Гнилі люди купують по серед траси землю. Землі є доста під трасами. Якого гуту лізуть на спуск? до Кунь Що "Докіть стояло"? Там нічого не стояло. Там можна було відкатати 120-160 днів у році сотням тисяч людей. Це мільярди спусків щорічно. Це непогані гроші і відповідно до перших планів можна було розвивати інфраструктуру. Натомість маємо - вуйка, який ледва кончив школу і купив си пару диплому тай з Божов помучов рішив ся занятися бізнесом. Погостилися пару таких вуйків дись порянно тай почуствували ош отримали phd дись у Стенфорді тай рішили ош они будуть інвесторами. Хочуть вкладати гроші? Там мало куди вкладати? От коли траса стане вузька як на Красії і кургом буде "насрано" готелями і "развліченіями" - тоди будуть мяукати куда ся діли клієнти. А люди туди приходять лише тому, що ЦЕ ЄДИНЕ МІСЦЕ З ПРИРОДНІМ СНІГОМ, НЕТРОНУТИМИ ЛАНДШАФТАМИ І АДЕКВАТНИМИ ЦІНАМИ. Принципово треба ігнорувати такі "новостройки" і перевірити законність таких "сделок"!

К
Кот

Люди у нас гнилі!!!жаба давить)

К
Кунь

Кіть беруть люди зелю, та у міхови ї не прнесуть. Лем шось строїти будуть. Гроші вкладати. Докіть стояло та никому не треба було, а як люди шось строять, то всіх жаба давить.

В
Вася

Ці українці лиш нищити гонни. Чого ми такий народ неваловшний, де ступиме там максимальну вигоду викачуэме

В
Вася

Антал- форевер!!!

ДЦ
до цру

Я Мошак официант всьо продав так шо нишо вам знимати у синяка хахаха

P
Premium

береги нервы, не мечи бисер

Ц
ЦРУ

НАСТУПНИЙ СЮЖЕТ ПЛАНУЄМО ВІДЗНЯТИ У СИНЯКУ.

Читайте також