Просторо і світло: планування апартаментів в KANDINSKY Odessa Residence

6
0

KANDINSKY Odessa Residence знаходиться в п'яти хвилинах пішого ходу до узбережжя Чорного моря, до центру же Одеси рукою подати.

Курортна резиденція відрізняється не тільки ефектною архітектурою, а й насиченою внутрішньою інфраструктурою і високим рівнем безпеки. На продаж виставлені однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні і дворівневі апартаменти.

Асортимент пропозицій

Планування в ЖК KANDINSKY продумане до дрібниць. Для всіх апартаментів характерні просторі кімнати, панорамні вікна, високі стелі (3 м), лоджія або тераса. Акцентуємо вашу увагу на доступні варіанти нерухомості.

Однокімнатні апартаменти

Ідеальне рішення для прогресивних бізнесменів, подружжя і всіх тих, хто шукає курортну резиденцію для відпочинку. Загальна площа варіюється від 37,5 до 298,51 кв. м. Тут вийде облаштувати зони для сну і відпочинку, домашній офіс і game space.

Двокімнатні апартаменти

Варіант, який підійде молодятам і представникам креативних професій, що вважають за краще творити на самоті. Загальна площа апартаментів - 64,2-164,1 кв. м. В одній з кімнат вийде облаштувати ізольовану спальню, а в другій - творчу майстерню, бібліотеку або авторську арт-галерею.

Трикімнатні апартаменти

Нерухомість площею 106,1-245,75 кв. м - ідеальний варіант для сімейних пар, які планують вагітність або вже виховують дітей. Передбачено три окремі спальні, кухня-вітальня, два санвузли, гардеробна, лоджія і тераса.

Дворівневі апартаменти

Бездоганний вибір для естетів. У дворівневих апартаментах простору досить, щоб спланувати зони для сну і відпочинку, робочий простір, дитячу, домашній кінотеатр і лаунж.

Ключові факти про курортної резиденції

  • ЖК KANDINSKY Odessa Residence будується за адресою: Французький бульвар, 63/65. До найближчого пляжу «Калетон» - близько 400 м. Дорога до вулиці Дерибасівської на автомобілі займає приблизно 10 хвилин. У безпосередній близькості знаходяться фешенебельні ресторани, концептуальні кафе, салони краси, барбершопи, ательє, арт-галереї, фітнес-центри, басейни.
  • Реалізацією проекту займаються забудовники, які відмінно себе зарекомендували на українському ринку нерухомості - Perfect Group, Citex Development і SAGA Development.
  • На території заплановані детокс- і фітнес-центри, дитячий ігровий клуб, розкішний ресторан і магазин делікатесів. У дворі буде облаштовано сучасний дитячий ігровий майданчик, а перед об'єктом - парк з лавочками, фонтаном і зонами для різних активностей.
  • Резиденти зможуть залишати автомобілі на підземному паркінгу. Для транспорту гостей і служб доставки запланована наземна парковка.

Щоб дізнатися вартість і умови покупки апартаментів, звертайтеся до відділу продажів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також