Просування і SEO-оптимізація - необхідні складові успішності веб-сайту

10
0

В даний час 9/10 користувачів Інтернету використовують Google для пошуку товарів і послуг, відгуків про них, корисної інформації з різних тем і т. Д. Пошукової системою користуються як старші, так і молоді користувачі, серед них є люди з різними інтересами, поглядами і потребами.

У них різні наміри: деякі просто шукають інформацію про ту чи іншу послугу або продукт, інші все ще перебувають на стадії розгляду різних варіантів. Одне можна сказати напевно - коли вони вводять фразу в пошуковій системі, то хочуть отримати точну відповідь на свій запит. Тому якщо замовити просування сайту, то вашу компанію знайдуть на перших позиціях пошукової видачі.

Конвертований трафік

Якщо тематика вашого веб-сайту добре відповідає на запит, введений в пошукову систему, то можна очікувати більшої кількості тривалих відвідувань, низького показника відмов і більш високого коефіцієнта конверсії. SEO-оптимізація та в поєднанні з іншими маркетинговими інструментами можуть забезпечити дивовижні результати. Наприклад, висока видимість в пошуковій системі може залучати цінний трафік протягом тривалого часу.

Перша сторінка результатів пошуку генерує кілька десятків відсотків кліків. Якщо ваша сторінка знаходиться на другій або наступних сторінках результатів пошуку, ймовірність того, що хтось її відвідає, дуже мала.

Професійне позиціонування

Позиціонування сайту - відмінний спосіб здобути славу в свідомості користувачів надійною компанією. Чим ближче ваша компанія буде до результатів запиту, тим краще ви запам'ятали, як експерти в цій галузі.

Професійне позиціонування передбачає систематичне виконання процедур. Завдяки цьому можна не тільки підняти позиції вашого веб-сайту, але і зберегти їх, що безпосередньо пов'язано з просуванням веб-ресурсу (а значить і вашої компанії).

До основних напрямів діяльності по позиціонуванню сайтів відносяться:

  • оптимізація коду веб-сайту для роботів пошукових систем;
  • постійне просування веб-сайту в Мережі з використанням посилань з схожих ресурсів;
  • написання статей в блогах про послуги компанії.

Веб-сайт не завжди може бути в топі

Протягом року алгоритми пошукових систем зазнають значних змін, які надають видиме і відчутне вплив на результати пошуку. Фахівці з веб-студії Rubika стежать за такими змінами і адекватно реагують, коли виникає необхідність.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також