Протестувальники збираються блокувати трасу Київ – Чоп у Нижніх Воротах всю ніч

2
8

Про це повідомили організатори акції протесту, додавши, що періодично розблоковують рух транспорту, аби не паралізувати рух повністю.

Вночі принцип блокування наступний: кожні 40-50 хвилин протестувальники позмінно будуть блокувати рух транспорту на посту «Нижні Ворота», рухаючись пішохідним переходом.

Групи протестувальників планують змінювати одна одну всю ніч.

Нагадаємо, що трасу Київ - Чоп у районі села Нижні Ворота було заблоковано сьогодні близько обіду. Серед вимог протестувальників – від проблеми тарифів та цін на пальне до вирубки лісу та діяльності нелегальних АЗС на Закарпатті. Протестувальники вимагають зустрічі з керівництвом області.


Коментарі

П
пила

на фарш вас всех

М
Мукачівець

Коли тому ідіоту роги пообламають. Убив людину, спалив бігом машину після цього знову побіг шкоду людям і державі робити. Дебіл безграмотний два слова не валовшний прочитати з папірця, а преться в активісти. Людям дорогу перекриває паскуда, іди перекрий адміністрацію, поліцію чи прокуратуру, може ти писок набьють.

ДД
Дідо Діма.

Цікаво хто підтримує сомара Павлова? Майже такі самі сомари, котрі му кришують. Цікаво куди дивиться поліція, прокуратура та СБУ з новим начальником? Пане начальнику для вас настав момент істини, ану покажіть де місце сомарови.

П
Правдоруб

Це дресовані "собаки Павлова", у яких за "вкусняшку" (100 грн. на добу, хот-дог та горячий чай ) виробили умовний рефлекс - цілодобово без сну - виконувати команд: - "служи", "лизати чобіт", - "лягати на асфальт", - "тупо ходи поперек автотраси".

С
Сбу

Нюхаэ наркоту та хабар беруть за кришу сбу

М
Малфун

То кончені утирки.. Павлови і іже з ним... Ой будуть менти з сбушниками дримбані! Не годні з тупорєзами порядок навести....

Ю
Ю

Всім далекобійникам яких зупинять в ночі, дам пораду, якщо вас зупинять ставайте зразу на обидві смуги руху(блокуйте всіх) , як зробили ми о 16:00, ато бач, всі євробляхи, легковушки, буси їздядь а дяльнобойщики стоять, хай йдуть нафіг, вони бл...я вночі будуть спати, а ми маємо їхати

А
Авто

Якісь різношерстні вимоги.Блокують із за тарифів на бензин і тут же проти нелегальних АЗС де ціна на 4-5грн.дешевше.Далі вимога,щодо лісу,знаючи,що вирубку кришують на самих верхах і плюс це вимога євросоюзу,так звана плата за майдан!Євробляхи,дороги....Загалом купа вимог,конкретики ніякої.Ну приїде до них,припустимо,Москаль.Погутарять,поматюкаються і крапка!Підтримки масової нема!Приїде ОМОН і розжене все к є@ені матері,як каже Москаль!

Читайте також