Протести у Києві: Власники "євроблях" чекають на рішення уряду (ФОТО, ВІДЕО)

2
25

Сьогодні, в урядовому кварталі Києва з самого ранку відбувається протест власників автомо на європейських номерах.

Мітингувальники вимагають від влади знизити податкове навантаження при ввезенні авто в Україну. Нагадаємо, на Закарпатті теж є багато автівок з європейськими номерами. 

Активісти принесли автомобільні шини, але організатори зазначають, що покищо палити їх не збираються. Вони заявили. що в разі ігнорування вимог, перейдуть до більш радикальних методів.

— Тільки що під будівлю Кабміну були кинуті димові шашки. За інформацією активістів, це провокація від силовиків, - йдеться в повідомленні ГО "Автоевросила".

До активістів вийшов представник Кабміну, який зазначив, що їх вимоги зареєстровані.

— В установленому порядку проінформовано керівництво Кабміну, а оскільки триває засідання уряду якесь рішення може бути орієнтовно після другої години. Завершиться засідання уряду, і ті представники фінансів, ДФС або міністерства внутрішніх справ, які були дотичні до цього документу зможуть координуватись і мати якусь позицію стосовно того як їм відреагувати на ваше звернення, зазначив представник Кабміну.

Активістам запропонували поки прибрати шини, але вони не погодились, наголошуючи, що не будуть носити їх туди-сюди. 

Охорону урядового кварталу посилили, зіткнень поки не зафіксовано.

За даними організаторів, в урядовий квартал Києва з'їхалися близько 10 тисяч автомобілів і 20 тисяч активістів. У поліції нарахували не більше п'яти тисяч учасників протестів в центрі столиці.

Коментарі

К
Коментар

Для особо умних коментаторів! В Україні ціни вже майже на вшотко бульші чим в Європі, а зарплати менші чим в Африці! О такі то діла: "ЖИТИ ПО НОВОМУ!"

О
О

Да разгонят их,не таких разгоняли нацгвардия+пол тонны повесток-никого там не будет

Ю
ю

проблема у владі... Був би контрольна дорозі для УСІХ, то не були би П"яні за рульом, будь-якої бляхи. Ко видав посвідчення таким дебілам? Владні структури. Там проблема - Зайцева і Шуфрич на бляхах поубивали-покалічили люди? Але і з бляхами тоже треба навести порядок, факт. Просто, кіть у Польші розтаможка кожтує стандартної машини пів місячної зарплати, то і у нас най буде так, або най даже місячну зарплату, но не більше як за саму машину. А про еконорми - коли проїде камаз, газ, паз, і другоє г++но, та там Євро мінус 10, а не євро 5, а де бензін євро 5?

П
Петро

Людина свідомо!!!!ввозить авто напівкримінальне,кримінальне,авто яке не піддається ніякій екологічній нормі,і т.д і після всього вони виходять на мітинг...ау держава ви де?а хто іх запустив ви розібралися???

А
Андрій

Євробляхери то як цігани. Всі їм винні. Платити податки не хочуть, правил дотримуватися не хочуть. Хочуть бикувати як марга, їздити п‘яними на бляхах й не пратити в б‘юджет держави. Якщо такі бідні, то чому не купляєте малолітражки, а везете БМВ, мерси та інші дорогі тачки? Бо хочете показати, що той хто законно купив машину за 20000 - то лох, а я за 5 шт куплю круту тачку й буду випендрюватися й підрізати на дорозі. Потрібно розігнати у Києві всю ту бидломасу. Нехай йдуть робити

П
Петро

За медреформу нико не уйшов,ни за пінзіі ни за комуналку а за металолом уйшли...

П
Петро

Жиють у гуні айбо бляха треба щоб у двурі стояла...дебіли бля

П
Петро

Хоч би один вийшов на протест за ціну на газ...не держава а шоу безплатне...

*
*****

Розігнати євробляхерів, якщо такі хитрі,що хочуть стати недоторканими.

В
Ввести

щорічний платний техогляд.

ДМ
До мiшI ваньовича

Ти всI сплатив податки ?

МІ
Михайло Іванович

Неробів нараз видко Я не фанат жодноі влади за 10тис$ є класні авто такі як Шкода Октавія а7 Но ти можеш дальше возитися на лівакови І мітингують они проти закону 479 подивися інтерв`ю на 112 Україна від «активістів» А там за розмитнення нич не сказано Тільки про те,що тепер поліція має право зупиняти євробляху і перевіряти як і ким завезена і чи не пройшов термін перебування,а якщо є порушення то виписувати штраф

МВ
Михайло ваньович ти л@х ?!

Я не фанат евроблях... Але ця влада дiстала ! Не буду говорити чому дiстала, нормальний чилядник зрозумiе сам . A такI як Мiшп ваньович, з такими мозгами та беззребетнiстю I зробили з хохляндii Африку !!

ДМ
До Михайла Херановича

Порохоботе вонячий. Купи «Ланос» за 10 тис $, приклей на нього портрет Пороха, та так і возися. А люди діло роблять. В самій жебрачій країні Європи і самі дорогі розтаможки...Може вже доста було найопувати тілко?!

МІ
Михайло Іванович

Ви хоть вникніть в суть діла чому они там зобралися!!! Захищаєте тих неробів шо замість працювати мітингують Наїхали они под Банкову ізза закона Шо дозволяє поліції провіряти іх документи і час перебування на території України і чи тачка не крадена в європі!!!!а не для того би ви болвани мали меншу розтаможку То всьо бізнес інтереси тих ко заганять ліваки і хлам в Україну за який ще даякі європейські фірми гроші платять за вивоз і утілізацію тих бударів,ви гляньте на фото,одні перекачяні дітваки,шо роботи не мають?чи такі успішні шо можуть позволити собі там мітингувати безсрочно Вибори на носі вот і качають ситуацію ті ко хотять до власти!!!!

Н
Няньо

Євробляхи на металолом. ЄвробляХЕРи мусять дотримуватися закону, а не бикувати п‘яними на дорогах

І
Ігори

Ти в статистику нормальних не входиш. Ти поза статистикою. Ти лох-євробляХЕР

Б
Буч

До читача ,; нашим людям уперділи у голови , ош кіть багатий ,та уже красти ни буде , овва , коли ся доривать до власти зачинать ся му малити . На западі депутати на біціглях , а вадь на нидорогьіх автах на роботу ходять , и хьіжі у них нивиликі . Айбо наші люди и прото за бариг проголосувуть. Но може ни до всіх но до многьіх штось дийде . А автоєвроші молодці , лем оби ни спасовали.

ДІ
для Ігор

По статистиці МВС доля аварій по вині «євроблях» складає 6%. Вішайся, придурку...

І
Ігор

Вешайтесь, євробляхери! Кінець беспределу й бидляцтву на дорогах. Хватить перетворювати Україну в Африку своїм дикунством й нарваністю

Ч
читач

Так тримати, молодці! Чому в Євросоюзі люди не виходять з такими вимогами? Бо там парламентарі не жиріють так як у нас і тому ,в людей там пристойне життя . А тут не лише машини стали недоступними, а ціни на газ? А кому платимо за газ? Картяру Фірташу(жиду з Чернівців), що знюхався з Петриком (теж не жидом). Дістануть вони ще й за ціни на газ і за все інше.

Б
Буч

Молодці євроводичі , пресуйте бариг !

Т
Тончі

Они з відпустки й невиходили.

Ж
Женя

Правильно... нехай люди відстоюють свої інтереси... Кожному жебраку-по 1 єброблясі... щоб потім через деякий час, циганам було що на залізо брати!!!

НД
ниякі договори

уряд у відставку

Читайте також